Ga naar inhoud

Deze 5 nieuwe Škoda-modellen kun je binnenkort bekijken


Ons Skoda Nieuwsmeisje
 Delen

Aanbevolen berichten

rssImage-cb091fc11617ee39085c998a2a0a396e.jpeg

In het afgelopen jaar heeft Škoda meerdere nieuwe modellen onthuld. Jammer genoeg bleef het bij plaatjes kijken, want ze stonden nog niet in de showroom. Maar hier komt verandering in. De volgende 5 nieuwe Škoda-modellen kun je in 2024 bij de Škoda-dealer bekijken!

1 – comeback van de Octavia PHEV

Als een duveltje uit een doosje maakt in 2024 de Škoda Octavia Combi met plug-in hybridetechnologie zijn comeback. Deze geëlektrificeerde versie met stekker was uit de prijslijst verdwenen maar staat er vanaf nieuwjaarsdag weer op.

De plug-in hybrideauto heeft een elektrische actieradius van ongeveer 60 kilometer. Dat is meer dan de gemiddelde woon-werkafstand van 26 kilometer volgens het landelijk reizigersonderzoek. Uitstootvrij en in alle stilte reis je naar je werk en weer terug. Met tijdens langere ritten de zekerheid van een efficiënte benzinemotor.

2 – nuchtere Škoda is luxer dan ooit

Vanaf 2024 staat de vernieuwde Škoda Scala bij de dealer. Maak een proefrit en werp meteen een blik op het luxere interieur en de uitgebreidere standaarduitrusting met onder meer een digitaal instrumentarium en het multimediascherm van 8,25 inch. En ook het design is aangepakt, met optioneel fraaie TOP LED Matrix-verlichting die ook nog eens een beter zicht op de weg geeft.

3 – een lookalike van de Škoda Enyaq

Net als de vernieuwde Scala, staat de gefacelifte Škoda Kamiq vanaf half februari in de showroom. De line-up is met de drie uitvoeringen Essence, Selection en Monte Carlo heel overzichtelijk. Vervolgens kun je net als bij de Škoda Enyaq kiezen uit verschillende Design Selections. Is het je trouwens opgevallen dat ook het design van de Kamiq nu nog beter aansluit op dat van onze elektrische SUV?

4 – de ruimste Škoda ooit

De Škoda Kodiaq is helemaal nieuw. Elk boutje en moertje is opnieuw tegen het licht gehouden. Wat bij het oude bleef, zijn de enorme interieur- en bagageruimte. Vanaf het voorjaar kun je zelf ervaren hoe groot-ie is. Let bij de Škoda-dealer ook op het volledig nieuwe design en vraag de dealer naar de voordelen van de plug-in hybrideversie, zoals de elektrische actieradius van ongeveer 100 kilometer.

5 – het nieuwe topmodel

Ook de Škoda Superb is van de grond af aan nieuw. Het is het derde plug-in hybridemodel van Škoda, met een indrukwekkende elektrische actieradius van 100 kilometer. Maar je kunt ook kiezen voor mild-hybride. Dan heeft de auto geen stekker en rijd je toch zo zuinig mogelijk. De nieuwe Superb is ruimer dan ooit met een bagageruimte van 690 liter voor de Combi. Vanaf het voorjaar van 2024 kun je bij de Škoda-dealer met eigen ogen zien hoe enorm dat is.

Lees ook: Nieuwe Škoda Superb, topmodel met inhoud

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

Lees hier het volledige artikel

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe