Ga naar inhoud

Met deze decembercadeaus houd je tijd over


Ons Skoda Nieuwsmeisje
 Delen

Aanbevolen berichten

rssImage-44932a052ec725edd468b594d57f4527.jpeg

In december gaan veel mensen op zoek naar cadeaus. Maar ze willen ook een surprise maken, de kerstboom optuigen én inkopen doen voor een feestelijk diner. In dit geval ben je blij dat de webshop van Škoda er is. De volgende 6 decembercadeaus krijg je thuisbezorgd en besparen je daarmee kostbare tijd.

1: Jack dat tegen een windstootje kan

Meer bewegen is een veelgehoord goed voornemen. Het liefst in de buitenlucht. Daarbij komt dit Škoda-herenjack goed van pas. Winddicht, dus geen excuus meer om bij een beetje wind niet naar buiten te gaan. Het jack is bovendien voorzien van reflecterende effecten, zodat je in de donkere dagen voor kerst (en erna) veilig op de fiets kunt stappen. Als de blaadjes weer aan de bomen komen, hoef je het jack niet op te bergen, want zijn frisgroene kleur past ook uitstekend bij het voorjaar. Het jack is er ook in een damesuitvoering.

2: Handige houder

Niet iedereen rijdt in een nieuwe Škoda waarin een speciaal plekje voor je smartphone is. Maar ook in een oudere Škoda hoeft je telefoon niet rond te slingeren. Deze universele smartphonehouder past in de cadeaucategorie ‘praktisch’ en past in de bekerhouder van je auto. Handig, want op deze manier vliegt-ie niet door het interieur op het moment dat je hard moet remmen.

3: Aanmoedigen in stijl

Op 12 augustus 2024 start de Tour de France voor vrouwen in Rotterdam, de Tour de France Femmes. Een uitgelezen kans om alle wielrensters aan te moedigen. Dames doen dat uiteraard in stijl. Zoals in dit frisse wielershirt. Het shirt is gemaakt van hoogwaardige gerecyclede materialen en heeft een flatterende snit die rechtstreeks van modeontwerper Jean Paul Gaultier lijkt te komen. Kinderen mee? Verras ze met dit vrolijke fietsshirt voor jonge wielerfans.

4: Nooit meer te laat

Een ander goed voornemen is nooit meer te laat komen. Met dit fraaie horloge voor dames ben je altijd op tijd, want je blijft ernaar kijken, zo stijlvol is het. De horlogeband is van leer en de uitstraling tijdloos. Het horloge past bij iedere outfit en de wijzerplaat is voorzien van een subtiel Škoda-logo. Het zit in een mooi doosje waarop eveneens de naam Škoda staat afgebeeld.

5: Altijd een schone laadkabel

De laadkabel van een elektrische auto zoals de Škoda Enyaq wordt vuil als-ie op de stoep of de straat ligt. Jakkes, die wil je vervolgens natuurlijk niet in je nette bagageruimte hebben. Met deze laadkabelreiniger (een doosje met een spons) maak je de laadkabel weer schoon en leg je hem met een gerust hart in de bagageruimte.

6: Schoon scherm

Een ergernis van veel automobilisten, is een bevlekt multimediascherm. Hoe meer mensen dit bedienen, hoe meer vingerafdrukken erop komen. Maar met deze schermreiniger is het display zo weer schoon. De nieuwe Škoda Superb heeft hem standaard. Het is feitelijk een klein balkje dat je gemakkelijk in het interieur opbergt, bijvoorbeeld in het dashboardkastje.

Lees ook: Nieuwe Škoda Superb, topmodel met inhoud

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

Lees hier het volledige artikel

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe