Ga naar inhoud

Deze Enyaq Coupé draagt een belangrijke boodschap uit


Ons Skoda Nieuwsmeisje
 Delen

Aanbevolen berichten

rssImage-9bdae8ad8dd9499c6d6715516ccc407a.jpeg

Škoda-fans kunnen de uitvoeringen waarin de Škoda Enyaq in Nederland leverbaar is opdreunen. Selection, Business Edition en Sportline. Maar ken je de Enyaq Coupé Respectline al? Van deze uitvoering bestaat er maar één. Maar de boodschap die hij uitdraagt, is juist voor iedereen.

De Respectline van de Škoda Enyaq Coupé staat voor de toewijding van Škoda aan diversiteit, gelijkheid, eerlijkheid en respect. Met het vrolijke, bontgekleurde design wil Škoda benadrukken dat iedereen uniek is en er mag zijn. Wat je afkomst, nationaliteit, geloof, geaardheid of genderidentiteit ook is.

Škoda staat vierkant achter een inclusieve samenleving waarin iedereen ertoe doet. Ook op de arbeidsmarkt, of je nu een beperking hebt of niet. Daarom is de Enyaq Coupé Respectline tot stand gekomen. Een uitvoering die juist in de donkere tijden waarin sommige delen van de wereld zich bevinden voor kleur zorgt en het leven viert.

Prague Pride Festival

De Respectline vind je niet tussen de andere Enyaq-uitvoeringen op škoda.nl, laat staan in de showroom van de Škoda-dealer. Toch kun je hem tegenkomen. De elektrische coupé was bijvoorbeeld het stralende middelpunt van het Prague Pride Festival 2023 waarvan Škoda een officiële partner is. Daarna heeft de bijzondere Enyaq prides over de hele wereld bezocht.

Regenboogkleuren

Petr Kavrentzis werkte aan de Enyaq Coupé Respectline en zegt over de auto: “Waar de regenboogkleuren vandaan komen, kun je wel raden. Die staan wereldwijd symbool voor diversiteit. De driehoekige en in elkaar overlopende vormen benadrukken het scherpe design van de Enyaq Coupé. Tegelijkertijd stralen de geometrische lijnen snelheid en beweging uit. Als contrast is het interieur juist subtiel gehouden. Al vind je ook hier de regenboogkleuren terug.”

In de verlichte grille (Crystal Face) zie je de kleuren van de regenboog eveneens verschijnen. In totaal 131 witte en veelkleurige leds zorgen voor een spectaculair welkom voor iedereen die op de Enyaq Coupé Respectline afloopt. Ongeacht wie je bent. Bij Škoda ben je altijd welkom.

Lees ook: Groots succesverhaal, Škoda produceert drie miljoenste SUV

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

Lees hier het volledige artikel

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe