Ga naar inhoud

Dit balkje scheelt jou een hoop ergernis


Ons Skoda Nieuwsmeisje
 Delen

Aanbevolen berichten

rssImage-a71dde760f21fb0d3e2825d907754487.jpeg

Wie ergert zich er nou niet aan? Aan die vette vingerafdrukken op je smartphone. Een reinigingsdoekje heb je niet altijd bij de hand, dus veeg je het scherm maar weer aan je kleding af. Met het touchscreen van je auto wordt dat lastig. Maar hier heeft Škoda iets op gevonden.

De nieuwe Škoda Kodiaq is standaard uitgerust met een groot centraal aanraakscherm van 10-inch. Een nog groter exemplaar van 13-inch is tegen meerprijs leverbaar. Hiermee bedien je eenvoudig en snel tal van functies die je autorit aangenamer maken. Maar waar veel mensen zich aan ergeren, zijn de vingerafdrukken die het gevolg zijn. Die doen afbreuk aan het verder zo cleane en fraaie interieur.

Gerecyclede materialen

De nieuwe Škoda Kodiaq heeft tal van Simply Clever-features. Oude bekenden zijn de paraplu in het voorportier, de ijskrabber achter het tankklepje en de dop van het ruitensproeiervloeistofreservoir die tegelijkertijd een trechter is. Nieuw is dat deze voortaan gemaakt zijn van gerecyclede materialen.

Helemaal nieuw is de schermreiniger die je kunt gebruiken voor het schoonhouden van het centrale display. Grappig is dat die je waarschijnlijk doet denken aan de aloude bordenwisser die vroeger gebruikt werd om het schoolbord weer schoon te maken, alleen dan veel kleiner. Met dit balkje poets je de vingerafdrukken zo weg.

Schoon en glimmend

Je hebt de schermreiniger altijd bij de hand. Hij zit keurig opgeborgen op een hiervoor bestemde plek in de middenconsole. Het balkje slingert dus niet door het interieur op het moment dat je het niet gebruikt. Passagiers hebben niet eens door dat-ie daar zit en zullen zich verwonderen over hoe jij het centrale display toch zo schoon en glimmend weet te houden.

Smartphones draadloos opladen

Denk nu niet dat de middenconsole hiermee ‘vol’ zit, want er blijft voldoende opbergruimte voor andere spullen over. Met de optionele phonebox kun je bijvoorbeeld twee smartphones tegelijkertijd draadloos opladen. Daarbij worden de smartphones gekoeld zodat ze nooit oververhit raken. En natuurlijk kun je de schermreiniger ook voor het display van de smartphone gebruiken.

Lees ook: Nieuwe Kodiaq: groot(s) in ruimte, gebruiksgemak en efficiency

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

Lees hier het volledige artikel

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe