Ga naar inhoud

Terug van weggeweest: de Octavia Combi Sportline Business


Ons Skoda Nieuwsmeisje
 Delen

Aanbevolen berichten

rssImage-95b1ebd4263d6d8570fca6597e58193f.jpeg

  • De sportiviteit van Sportline met de ruimte en praktische bruikbaarheid van de Octavia Combi Business
  • Krachtige prestaties dankzij de combinatie van de 1.5 TSI en DSG
  • Standaard rijk en sportief uitgerust met stoelverwarming, Sportline-uitrusting, zwarte accenten en 17 inch Pulsar Aero lichtmetalen velgen

Voor wie praktisch ook leuk mag zijn, introduceert Škoda nu de Octavia Combi Sportline Business. Daarmee is de Octavia Combi Sportline Business terug van weggeweest. De sportief ogende stationwagen combineert het beste dat de Octavia Combi te bieden heeft, met een rijke uitrusting, sportieve looks en de kracht van een 1.5 TSI turbo-benzinemotor. 

Standaard rijk uitgerust

De Octavia Combi Sportline Business combineert stijl en functie met sportiviteit, door onder andere de uitvoering exclusieve hoogglans zwarte accenten in de voor- en achterbumper en hoogglans zwarte raamomlijstingen mee te geven. Vanbuiten is de Octavia Combi Sportline Business verder te herkennen aan de full-LED achterlichten met dynamische richtingaanwijzers en de standaard 17 inch ‘Pulsar Aero’ lichtmetalen velgen. In het interieur wordt het sportieve thema doorgezet met sportstoelen die optimale ondersteuning bieden bij sneller bochtenwerk en die standaard zijn voorzien van stoelverwarming. De LED-interieurverlichting in het dashboard en in de portieren zorgt voor een prettige ambiance onderweg. Verder behoren ook parkeersensoren voor én achter tot de standaarduitrusting.

Krachtig, efficiënt en comfortabel

Het veelzijdige karakter en de sportiviteit van de Octavia Combi Sportline Business worden onderstreept door de krachtbron die standaard onder de motorkap ligt. De Sportline Business beschikt namelijk standaard over de 1.5 TSI m-HEV turbo-benzinemotor met DSG automaat, die een vermogen heeft van 110 kW/150 pk en een koppel van 250 Nm. Daarmee mag deze Octavia Combi tot wel 1.500 kg trekken, terwijl het verbruik dankzij de toepassing van mild-hybride technologie gemiddeld slechts op 5,5 l/100 km** ligt. Om die indrukwekkende prestaties vlot en soepel over te brengen op de wielen, is de Octavia Sportline Combi Business altijd voorzien van een automatische DSG-transmissie met dubbele koppeling. De Octavia Sportline Combi Business  is nu al vanaf €39.990* leverbaar bij de Škoda-dealer.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

 *De genoemde verbruikscijfers zijn gebaseerd op de uitkomsten van de op dit moment geldende Europese testmethode. Afhankelijk van meeruitvoeringen, weg-, verkeers- en weersomstandigheden, milieu-invloeden, conditie van de auto en rijstijl kunnen in de praktijk verbruikswaarden voorkomen die hiervan afwijken.

Lees hier het volledige artikel

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe