Ga naar inhoud

Waarom je juist nu een dakkoffer voor de vakantie moet kopen


Ons Skoda Nieuwsmeisje
 Delen

Aanbevolen berichten

rssImage-e0138b288e7851e36cc1358be227f90a.jpeg

Wie net als Škoda Simply Clever is, koopt zijn nieuwe kerstballen ná de kerst. Dan zijn ze immers goedkoper dan ervóór. Iets soortgelijks gaat op voor de dakdragers en dakkoffers in de Škoda-webshop. Nu de zomervakantie achter de rug is, zijn die extra scherp geprijsd.

Voor veel Škoda-rijders zit de zomervakantie erop. Een uitgelezen moment om een mooie dakkoffer voor je Škoda uit te zoeken! Huh? Ja, juist nu is het slim om de Škoda-webshop te bezoeken voor producten die vooral in de vakantie goed van pas komen. Zoals bagageboxen en dakkoffers. Want het prijskaartje is nu extra aantrekkelijk.

340 liter extra bagage

Een gloednieuwe, stijlvol matzwarte bagagebox heb je al voor 319 euro. Dat is 50 euro voordeliger dan toen de zomervakantie nog voor de deur stond. Met de bagagebox neem je zomaar 340 liter extra bagage mee. Niet meer in deze zomervakantie, maar wellicht ga je in de herfst of in de winter ook met de auto op pad. En als je ook volgend jaar met de auto op zomervakantie gaat, heb je die handige dakkoffer alvast ‘in de pocket’.

De ski- en bagagekoffer met een inhoud van 380 liter is zelfs 100 euro goedkoper geworden. En op werkdagen voor 17.00 uur besteld, betekent een dag later vanaf 09.00 uur ophalen bij de Škoda-dealer.

Alle dakdragers 199 euro

Wie ‘dakkoffer’ zegt, zegt ‘dakdragers’. Ook die zijn nu de zomervakantie is afgelopen tijdelijk extra aantrekkelijk geprijsd. Ongeacht in welk Škoda-model je rijdt, betaal je altijd 199 euro. Je voordeel loopt hiermee op tot 100 euro. Je kunt de dakdragers heel gemakkelijk zelf monteren, maar de Škoda-dealer doet dit ook graag voor je.

Andere artikelen uit de Škoda-webshop die tijdelijk extra voordelig zijn, zijn dit handige afvalbakje voor in het portier, deze stabiele houder voor een tablet en deze elektrische koelbox waarmee eten en drinken lekker koel en vers blijft. Vooral handig tijdens een lange vakantierit, maar niet minder handig als je met de auto een familiebezoek aflegt.

Vooruitzien is regeren

En wat denk je van deze zonwering voor de achterportieren van de Škoda Karoq? Die zul je in de winter vast niet nodig hebben, maar als je de volgende zomer in het zonnetje onderweg bent naar je vakantiebestemming, ben je maar wat blij dat je ze nu al gekocht hebt. Vooruitzien is regeren. En hoeveel ruimte nemen ze nou helemaal in beslag in de berging?

Ook de zonwering voor de Škoda Kamiq is nu extra voordelig.

Beetje gek

Het voelt misschien een beetje gek om nu vakantieproducten aan te schaffen, maar omdat de zomervakantie erop zit, valt er in de Škoda-webshop veel voordeel te behalen. De volgende stap is dat je je nieuwe kerstballen na de kerst aanschaft. Ook dat went.

Lees ook: Nog met je Škoda op vakantie? Zo bespaar je geld!

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

Lees hier het volledige artikel

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe