Ga naar inhoud

Juist op deze dag laat je je Škoda staan


Ons Skoda Nieuwsmeisje
 Delen

Aanbevolen berichten

rssImage-b4d2e5eb173d249b37196d6c3187b8b7.jpeg

Waarom vieren we World Bicycle Day? Op de pedalen stappen, heeft veel voordelen voor je gezondheid. Fietsen vermindert het risico op onder meer hartaandoeningen. Maar het gaat verder dan alleen je gezondheid. Fietsen is cruciaal om drukbevolkte binnensteden schoner te krijgen. Wie fietst, stoot immers niets uit, op wellicht een paar zweetdruppeltjes na dan.

We Love Cycling

World Bicycle Day vestigt de aandacht op het gebruik van de fiets als eenvoudig, milieuvriendelijk en betaalbaar vervoermiddel. De fiets draagt bij aan een schonere lucht en zorgt voor minder auto’s op de weg. Dat Škoda hier volledig achter staat, klinkt misschien een beetje gek – Škoda is immers een automerk –, maar is goed te verklaren. Want ook Škoda zet zich in voor een beter milieu. Daarbij: We Love Cycling! 

Beetje auw

Het doet vast een beetje auw om je vertrouwde Škoda te laten staan, maar bedenk dat fietsen niet alleen goed voor je gezondheid en het milieu is maar ook voor je portemonnee. Sterker: als je eenmaal een fiets hebt, kost het je helemaal niets. Het kost je misschien alleen enige moeite om die ene hoge brug in je woonplaats op te fietsen.  

Fietsen maar dan ergens anders

Als je eenmaal de smaak van fietsen in de buitenlucht te pakken hebt, wil je niets anders meer. Maar om nu telkens op en neer naar je werk te fietsen, dat is ook zowat. Je wil natuurlijk ook weleens in een andere omgeving fietsen. Daarom zijn verschillende Škoda-modellen uit te rusten met een handige fietsendrager. Dan neem je de fiets eenvoudig mee. In de webshop van Škoda vind je ook een slimme oprijgoot zodat je je relatief zware elektrische fiets extra easy op de fietsendrager zet.

Met je fiets liever het dak op? Dan is deze fietsenhouder voor op dakdragers echt iets voor jou. En ook als je liever niet alleen fietst, is dat geen reden om maar dan maar thuis te blijven. Met deze fietsendrager neem je twee extra fietsen mee.

Lekker meedoen

Terug naar World Bicycle Day. Lekker op de fiets stappen en je Škoda voor één dag laten staan. Of vaker, want dat fietsen goed voor je gezondheid, het milieu en je portemonnee is, geldt natuurlijk ook op andere dagen. Denk dus na voordat je je Škoda pakt. Op die manier draagt iedereen zijn steentje bij.

Lees ook: Deze fietsendragers zijn geschikt voor elektrische fietsen

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

Lees hier het volledige artikel

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe