Ga naar inhoud

Volop Tour-voordeel op Škoda Enyaq iV: nu leverbaar vanaf € 44.990*


Ons Skoda Nieuwsmeisje
 Delen

Aanbevolen berichten

rssImage-541d1b838e16af03f8dd492f0290d17b.jpeg

  • Tour-voordeel op alle Enyaq iV SUV- en Coupé-modellen: kopers besparen tot wel € 5.300
  • Enyaq iV60 komt dankzij Tour-voordeel in aanmerking voor SEPP-subsidie 
  • SEPP-subsidie ook te combineren met Škoda Private Lease

De Škoda Enyaq iV is al twee jaar lang de bestverkochte elektrische auto van Nederland en afgelopen jaar werd hij bovendien uitgeroepen tot Zakenauto van het Jaar. Dankzij het Tour-voordeel van Škoda wordt hij nu nog aantrekkelijker en bereikbaarder. Zo is de Enyaq iV60 er al vanaf € 44.990*. Inclusief de SEPP-subsidie van € 2.950 is hij voor particuliere kopers zelfs al te rijden vanaf € 42.040*. Prettige bijkomstigheid is dat deze SEPP-subsidie ook in het private lease-tarief te verwerken is, waardoor de Enyaq iV60 nu de eerste 48 maanden al vanaf € 538** per maand te rijden is. Zakelijke rijders kunnen de Enyaq iV60 met Tour-voordeel rijden vanaf € 242 bijtelling p/mnd***.

Een karavaan aan luxe

De scherpe prijzen voor de Enyaq iV gaan samen met een zeer complete standaarduitrusting. Zo beschikt de Enyaq iV60 al over 19 inch lichtmetalen velgen, LED-koplampen, automatische 2-zone airconditioning, een infotainmentsysteem met navigatie, 13 inch touchscreen en draadloze smartphone-koppeling (smartlink+), parkeersensoren vóór en achter en de Rear View camera.   

Voordeel tot € 5.300

Ook alle andere modellen binnen de Enyaq iV-range profiteren maximaal van het Tour-voordeel. Voor de Enyaq iV60 Business Edition Plus en de iV60 Sportline geldt een voordeel van € 4.300, terwijl de Enyaq iV80 met 77 kWh accupakket zelfs € 5.000 voordeliger is. Zo is een Enyaq Sportline er nu al vanaf € 49.990* en de variant met het 80kW accupakket vanaf € 53.990*. Dat betekent dat het Tour-voordeel voor dit topmodel maar liefst € 5.300 bedraagt. Dit komt nog bovenop de prijsverlaging die reeds per 1 april is doorgevoerd waarmee het totale voordeel op de iV80 Sportline oploopt tot maar liefst € 10.000. 

Vanzelfsprekend is het Tour-voordeel ook van kracht op de Coupé-modellen, die een vaste meerprijs van € 3.000 kennen. Daarbij is de Enyaq Coupé RS iV er nu al vanaf € 61.990*.

Alle Enyaq iV-modellen met Tour-voordeel zijn direct leverbaar. Dat maakt aansluiten in de Tourkaravaan van 2023 nog mogelijk: de beroemdste wielerronde ter wereld vindt plaats van 1-23 juli aanstaande.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie ŠKODA.nl.

** Škoda Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel.

*** Voor elektrische auto's geldt in 2023 16% bijtelling over de eerste € 30.000 van de catalogusprijs van de auto inclusief opties. Over het meerdere moet 22% bijtelling worden betaald. De genoemde bijtelling is gebaseerd op een inkomstenbelasting van 36,93%. Aan deze berekening kunnen geen rechten worden ontleend.

Lees hier het volledige artikel

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe