Ga naar inhoud

ŠKODA ENYAQ iV uitgeroepen tot Zakenauto van het Jaar 2023


Ons Skoda Nieuwsmeisje
 Delen

Aanbevolen berichten

rssImage-556ed21ce8cde6607034f198f43a030e.jpeg

  • Prestigieuze vakprijs voor populaire elektrische SUV van ŠKODA 
  • Jury prijst veelzijdig totaalpakket dat ENYAQ iV biedt

De ŠKODA ENYAQ iV is vandaag gekroond tot ‘Zakenauto van het Jaar 2023’. In een concurrerend veld van deelnemers die meedongen naar de felbegeerde titel was het met name het veelzijdige totaalpakket van de ENYAQ iV dat voor de vakjury de doorslag gaf. Afgelopen jaar won de populaire EV van ŠKODA in deze jaarlijkse verkiezing ook al de prijs voor ‘Beste Nieuwkomer van het Jaar 2022’. 

De ‘Zakenauto van het Jaar 2023’-award werd uitgereikt tijdens het jaarlijkse Driving Business Awards van vakblad Automotive Magazine. De vakjury van de verkiezing was met name lovend over het totaalpakket dat de volledig elektrische SUV van ŠKODA  te bieden heeft, en dat voor een nuchtere prijs. “De ENYAQ iV springt eruit vanwege zijn prijs-kwaliteitverhouding. Wij vinden het een sympathieke no-nonsense auto met een aantrekkelijke prijsstelling. Het interieur valt op vanwege het hoge afwerkingsniveau. Je krijgt een auto met een ŠKODA-signatuur en de kwaliteit van het Volkswagen-concern in een auto die net iets groter, completer en betaalbaarder is dan zijn concurrenten”, verklaarde redacteur Michael van Wijngaarden namens het vakblad Automotive Magazine, de organisator van deze jaarlijkse verkiezing.

Fotobijschrift (v.l.n.r.): Thomas Duste (Manager Productmarketing ŠKODA), Robert Neefjes (Manager Lease, Rent en After Sales B2B - Pon Business Mobility), Gandor Bronkhorst (Adjunct-hoofredacteur Automotive Magazine) en Luberto van Buiten (Hoofdredacteur Automotive Magazine).

Echte praktijkprijs

De ‘Zakenauto van het Jaar’-verkiezing is een echte praktijkprijs en wordt al sinds 1987 georganiseerd. De deelnemende auto’s moeten zich op alle beoordeelde criteria in het dagelijks gebruik hebben bewezen, met name ook op het gebied van de kilometerkosten. De vakjury van de verkiezing bestaat uit directieleden van grote leasemaatschappijen in Nederland, vertegenwoordigers van grote wagenparken en ervaren vakjournalisten.

Bereikbare elektrische SUV

Met de ENYAQ iV en de recent gelanceerde ENYAQ COUPÉ iV maakt ŠKODA de elektrische SUV bereikbaar voor een breed publiek. Door hun prijswinnende succesformule zijn deze ruime, emissievrij rijdende SUV’s al langere tijd de best verkochte EV’s van Nederland. Belangrijke succesfactoren zijn onder meer het onderscheidende design, het hoogwaardige en ruime interieur, de goede restwaardes en scherpe leasetarieven. De ŠKODA ENYAQ iV is leverbaar vanaf 

€ 48.690*, de ENYAQ COUPÉ iV is sinds kort te bestellen vanaf € 51.690*.

Elke ENYAQ (COUPÉ) iV staat voor zorgeloos rijplezier. Dat komt tot uiting in 2 jaar volledige fabrieksgarantie en 8 jaar garantie op de hoogvoltaccu (tot 160.000 km). Ook onderhoud en APK zijn tot en met wel 7 jaar inbegrepen. Kopers van een ENYAQ (COUPÉ) iV krijgen bovendien gratis een Elektrisch Rijden Training. ENYAQ-rijders die de training al hebben gevolgd, geven hem het rapportcijfer 9,3.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend. 

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie ŠKODA.nl.

Lees hier het volledige artikel

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe