Ga naar inhoud

6 redenen om je te verheugen op de nieuwe ŠKODA KAROQ


Ons Skoda Nieuwsmeisje
 Delen

Aanbevolen berichten

rssImage-10af6ddfce8827f4f2721b69a5e38e4f.jpeg

1. De KAROQ ziet er stoer en modern uit

De vernieuwde KAROQ is bij de allereerste oogopslag een échte ŠKODA. Het moderne front lijkt op dat van de vernieuwde KODIAQ en de splinternieuwe FABIA. Kijk maar naar de brede, zeshoekige grille, de nieuwe voorbumper en de compacte lichtunits. Elke KAROQ krijgt LED-koplampen en LED-achterlichten.

De nieuwe achterspoiler ziet er stoer uit en maakt de auto gestroomlijnder en dus zuiniger. Hetzelfde geldt voor de nieuwe aero-velgen: je kijkt er graag naar en ze besparen brandstof. De vrolijke metaallak heet trouwens Phoenix orange en is nieuw voor de KAROQ. Net als Graphite grey.

 2. Optimaal zicht met full-LED Matrix-koplampen

Als je de ŠKODA KAROQ bestelt met full-LED Matrix-koplampen, kan het niet vroeg genoeg donker worden. Deze geavanceerde koplampen zijn opgebouwd uit een groot aantal LED-lampjes, die allemaal een eigen lichtbundel naar voren schijnen. Door elke lichtbundel automatisch in of uit te schakelen, wordt de omgeving voor de neus van de KAROQ in een zee van licht gezet, zonder dat je tegenliggers of andere verkeersdeelnemers verblindt.  

 3. Milieuvriendelijke materialen en motoren

Verrassend veel kopers van de volledig elektrische ENYAQ iV, kiezen voor het milieuvriendelijke EcoSuite-interieur. Voor de vernieuwde KAROQ is het Eco-pakket het duurzame alternatief. Daarbij worden in het interieur gerecyclede en teruggewonnen materialen toegepast. Zo is de stoelbekleding gemaakt van gerecyclede petflessen en wordt voor de ‘lederen’ accenten helemaal geen leer gebruikt.  

 

4. Haarscherpe Virtual Cockpit met verschillende weergaven

Blief jij de meters achter het stuur analoog of digitaal? Dus met echte wijzers of heldere pixels? We vragen het omdat de vernieuwde KAROQ in het begin leverbaar is met de vertrouwde analoge instrumenten, maar in de loop van 2022 een volledig digitaal instrumentarium van 8 inch het stokje overneemt.

Dan is er optioneel ook nog de Virtual Cockpit van 10,25 inch. Dat scherm is breder, heeft vijf verschillende weergaven en is naar eigen wens in te stellen. Zo kies je zelf welke meter groot in beeld verschijnt. In auto´s met een navigatiesysteem kan dat ook de landkaart zijn.

 5. Veiligheid van het hoogste niveau

Je kunt de vernieuwde KAROQ bestellen met negen airbags en nog veel meer slimme rijassistenten. Sensoren houden het gebied voor de auto continu scherp in de gaten en maken automatisch een noodstop wanneer plotseling een voetganger of fietser oversteekt.

Het is veilig en comfortabel om de KAROQ te voorzien van Travel Assist met Adaptive Cruise Control. De automatische snelheidsregelaar voorkomt dat je overdag ongemerkt te hard rijdt en anticipeert op je voorliggers. Lane Assist helpt je om binnen je rijstrook te blijven, ook als er bij wegwerkzaamheden tijdelijke lijnen op de weg zijn getrokken. 

6. Er komt een sportieve KAROQ SPORTLINE

Hoe maak je de vernieuwde KAROQ nog sportiever? Met stoere voor- en achterbumpers, lichtmetalen velgen tot wel 19 inch groot en allerlei hoogglans zwarte accenten! Zoals de grille, de spiegels, de raamlijsten en de dakdragers. Sportieve bestuurders kunnen zich ook verheugen op een bijpassende interieur met sportstoelen, een driespaaks sportstuur en andere sportieve details.

 De nieuwe KAROQ komt in 2022 naar Nederland en in aanloop naar de introductie maakt ŠKODA meer informatie bekend. Ben je benieuwd naar de motoren, de uitvoeringen en de prijzen? Schrijf je nu in voor de speciale KAROQ-nieuwsbrief.    

Lees hier het volledige artikel

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe