Ga naar inhoud

ŠKODA ENYAQ iV genomineerd voor ‘Car of the Year’ award


Ons Skoda Nieuwsmeisje
 Delen

Aanbevolen berichten

rssImage-75245a6ec9f6cc67ddfd3a2c746288d1.jpeg

  • ENYAQ iV dringt met zes andere kandidaten door tot finale
  • 61 autojournalisten uit 23 Europese landen kiezen uiteindelijke winnaar in februari 2022

De volledig elektrische ENYAQ iV is het belangrijkste model tot dusver in de elektrificatiestrategie van de Tsjechische autofabrikant. De SUV is ŠKODA’s eerste productiemodel dat is gebaseerd op de Modular Electrification Toolkit (MEB) van de Volkswagen Groep en wordt geproduceerd in ŠKODA’s hoofdfabriek in Mladá Boleslav. Daarmee is de ENYAQ iV het enige model op het MEB-platform in Europa dat buiten Duitsland van de productielijn rolt. De ENYAQ iV wordt naar wens geleverd met achterwiel- of vierwielaandrijving, een keuze uit drie accupakketten en verschillende vermogens.

De nominatie als één van de zeven finalisten voor de ‘Car of the Year’ award vormt opnieuw een belangrijke erkenning voor het succes van de ENYAQ iV. Begin november werd hij tijdens de hoog aangeschreven ‘Gouden Stuurwiel’ verkiezing al uitgeroepen tot beste elektrische SUV.

 

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

Lees hier het volledige artikel

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe