Ga naar inhoud

Dit zijn de kanshebbers voor ‘Auto van het Jaar 2016′


Ons Skoda Nieuwsmeisje
 Delen

Aanbevolen berichten

Leer hier het volledige artikel

 

Dit zijn de kanshebbers voor ‘Auto van het Jaar 2016′ Gepost op 04-07-2015 om 11:51 door sir_smokalot - 59 Reacties »

alfa-romeo-giulia-003.jpg
En ja, natuurlijk staat de Alfa Romeo Giulia op de longlist.

Er zijn een paar zekerheidjes in het leven: virussen, genocide en hongersnood steken altijd wel ergens de kop op, voor de hekken van Melilla, Ceuta en de Kanaaltunnel kloppen de migrantenmassa’s steeds harder op de deur, en elk jaar wordt de COTY-verkiezing gehouden.

Hieronde de longlist voor 2016, met hierop smaakmakers als de Honda Jazz, Fiat Aegea, en Opel Karl (spreek uit als ‘Coral’). Hieruit wordt later door de vakjury (criteria: minstens 50 jaar ervaring op stoffige redacties en liefst zo min mogelijk affiniteit met internet) – in aanloop naar de verkiezing tijdens de Autosalon van Genève in maart – een shortlist gedestilleerd. Jottem.

De Mirai is nog het meest innovatief uit de lijst, en voor de techfappers is ook de Tesla Model X opgenomen. Als het Elon lukt deze op tijd op de markt te brengen dan… Als de jury gevoel voor humor heeft pakken ze de Skoda Superb, nadat de Passat dit jaar al met de holle trofee aan de haal ging.









Ford 
 / 











 (hoe is die in 2016 nog nieuw)





 / GLC Coupe

 / 







Wu-Tang







 

 
aangepast door Wasmachineman
Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe