Ga naar inhoud

Hufters aan de schandpaal!


Wmm is er niet meer
 Delen

Aanbevolen berichten

Vandaag in de regio Oisterwijk! Wie kent deze hufter?

http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3295564/2012/08/02/Man-steelt-fiets-met-smoesje-over-huwelijksaanzoek.dhtml

media_xll_1304204.jpg © Facebook.

Een man uit Oisterwijk heeft op een slinkse manier een fietsenmaker beroofd. De dief kwam aanzetten met een smoes over een origineel huwelijksaanzoek en kon op die manier een gloednieuwe elektrische fiets ongestoord meenemen.

Dat meldt Tilburg Dichtbij. De Oisterwijkse fietsenmaker zal voortaan wel twee keer nadenken voordat hij iemand blindelings vertrouwt. De fietsendief had namelijk een goed in elkaar gestoken en emotioneel verhaal bedacht om zich de elektrische fiets toe te eigenen.

Huwelijksaanzoek

Zo zou hij zijn vriendin, die net geopereerd was aan een hernia, een elektrische fiets cadeau willen doen bij een huwelijksaanzoek. Hij zou twee fietsen meenemen, een voor haar en een voor hem. Zo zou ze de fiets tijdens een proefritje uit kunnen proberen. Als klapper op de vuurpijl zou de familie van zijn vriendin op een terras in Oisterwijk zitten, waar ze langs zouden fietsen. Daar wilde hij zijn liefde ten huwelijk vragen.

De goedgelovige fietsenmaker wist niet wat hem overkwam toen de man, die zich voordeed als Raoul uit Utrecht, niet meer terugkwam om de tweede fiets te halen. 'Na een half uur ben ik zijn contactgegevens gaan controleren en kwam ik erachter dat deze vals waren.' De bedrogen fietsenmaker is inmiddels een grootschalige zoektocht gestart via Facebook. Daar heeft hij een beeld van de dader geplaatst dat gemaakt is door de beveiligingscamera. Hij hoopt dat iedereen massaal het bericht zal delen op Facebook.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe