Ga naar inhoud

De kou uit de lucht, actiemodel Yeti Arctic...


Sodela
 Delen

Aanbevolen berichten

Net even tegengekomen op het net (autoweek). Voor de echte fijnproever is er natuurlijk alleen maar 1 auto, de Yeti. De winter is bijna voorbij, de elfstedentocht gaat niet door en ze komen met de Arctic :doh2: .

Trouwens wel een aantrekkelijke aanbieding als je nog een Yeti wilt, en wie wil dat nu niet! Het enige "nadeel" is dat het alleen voor de 1.2 TSI motor is en dan zonder DSG. Maar van Menno weten we dat je die motor goed kunt pimpen en er een anabool monster van kunt maken ... En met de hand schakelen is natuurlijk 2e keus (en dat bij 6 te kiezen versnellingen).

Met name de Ambitionuitvoering wordt nu wel erg aantrekkelijk.trouwens. En dat is natuurlijk de meest perfecte uitvoering waar nog maar weinig wensen bij over blijven...

Het aantal pimp-opties lijkt trouwens wat beperkter dan bij de "echte" ambition. Maar daarvoor kun je wel een dubbele lendesteun krijgen op de voorstoelen. Ik begrijp het wellicht verkeerd, je kunt hem in ieder geval 2 keer bestellen :dopey_h4h: . Maar misschien (vrijwel zeker) is het weer een foutje van Pon, dat hebben ze wel vaker met de website. Daar heb ik in het verleden al een hele discussie met ze over gehad (en uiteindelijk een fietsenrek aan over gehouden).

Hier de tekst van autoweek:

De Arctic is een gelimiteerde oplage van de SKODA Yeti met ongekend goede looks. De standaard extra’s maken de auto helemaal af. En het mooie is: de prijzen zijn extra gunstig.

De Yeti Arctic is er zowel als Active, Comfort als Ambition en voorzien van een 1.2TSI 77 kW motor met een handgeschakelde 6-versnellingsbak. De Yeti Arctic is standaard voorzien van zilverkleurige dakrailing, antracietkleurige 17-inch lichtmetalen velgen van het type Matterhorn, stootstrips met chroomaccent en Sunset (extra donker getinte ramen achter).

De Comfort Arctic heeft bovendien de buitenspiegelkappen en portierhendels in carrosseriekleur en de Ambition Arctic is bovendien voorzien van interieurlijsten Techno.

De prijzen van de Artic modellen zijn ondanks alle extra’s bijzonder scherp te noemen:

Yeti 1.2 TSI 77 kW Active Arctic € 18.990,- € 2.090,- klantvoordeel

Yeti 1.2 TSI 77 kW Comfort Arctic € 20.990,- € 2.440,- klantvoordeel

Yeti 1.2 TSI 77 kW Ambition Arctic € 21.990,- € 3.240,- klantvoordeel

Elke Yeti Arctic biedt bovendien alle eigenschappen die deze ŠKODA tot een succesnummer in zijn segment hebben gemaakt. Zo is er de flexibel in te delen bagageruimte dankzij de standaard Varioflex achterbank waarvan de drie zitplaatsen verschuifbaar en uitneembaar zijn voor extra beenruimte of meer bagageruimte of juist extra beenruimte. Zodoende past er 322 tot maar liefst 1.760 liter bagage in de Yeti. Ten slotte noemen we nog de comfortabele hoge zit en de grote ramen die voor een goed zicht rondom zorgen.

De Yeti Arctic is er in een gelimiteerde oplage en is leverbaar tot eind april of zolang de voorraad strekt.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe