Log in om dit te volgen  
Witte Yeti

ŠKODA Yeti op maat voor ministerie van Defensie

Aanbevolen berichten

Acht On Scene Commanders van het brandweercorps van het Commando Luchtstrijdkrachten (CLSK) dragen voortaan zorg voor de brandveiligheid in een ŠKODA Yeti.

post-117-0-85099100-1324591152_thumb.jpg

Het brandweercorps van het Commando Luchtstrijdkrachten (CLSK) van het ministerie van Defensie draagt zorg voor de brandveiligheid op al haar vliegvelden. Taken zijn onder meer vliegtuigbrandbestrijding, basis brandweerzorg, Intensivering Civiel Militaire Samenwerking (ICMS) en Out of Area operaties (ondersteuning van missies in het buitenland).

Elk brandweercorps (bestaande uit 40 tot 60 operationele functies) wordt aangestuurd door een On Scene Commander. Acht van hen rijden sinds kort in een ŠKODA Yeti. Om in geval van nood – en in de dagelijkse uitoefening van hun functie – mobiel te zijn.

Het CLSK heeft gekozen voor ŠKODA Yeti vanwege de goede prijs-kwaliteitverhouding, ergonomie en het duurzame karakter van de slimme SUV. En vanwege nog een pluspunt: de acht auto’s werden door de importeur op maat afgeleverd. Met een bestickering door VinyTouch, optische en akoestische installatie van Honac en de opbouw van DRV (opbergmogelijkheden voor meetapparatuur en documentatie) zijn de Yeti’s direct klaar voor hun belangrijke taak.

Binnenkort volgen er nog twee ŠKODA Yeti’s voor het ministerie van Defensie. Deze zullen worden ingezet voor het brandweercorps van de marine.

post-117-0-74317900-1324591212_thumb.jpg

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
Log in om dit te volgen