Sign in to follow this  
Witte Yeti

ŠKODA Yeti op maat voor ministerie van Defensie

Recommended Posts

Acht On Scene Commanders van het brandweercorps van het Commando Luchtstrijdkrachten (CLSK) dragen voortaan zorg voor de brandveiligheid in een ŠKODA Yeti.

post-117-0-85099100-1324591152_thumb.jpg

Het brandweercorps van het Commando Luchtstrijdkrachten (CLSK) van het ministerie van Defensie draagt zorg voor de brandveiligheid op al haar vliegvelden. Taken zijn onder meer vliegtuigbrandbestrijding, basis brandweerzorg, Intensivering Civiel Militaire Samenwerking (ICMS) en Out of Area operaties (ondersteuning van missies in het buitenland).

Elk brandweercorps (bestaande uit 40 tot 60 operationele functies) wordt aangestuurd door een On Scene Commander. Acht van hen rijden sinds kort in een ŠKODA Yeti. Om in geval van nood – en in de dagelijkse uitoefening van hun functie – mobiel te zijn.

Het CLSK heeft gekozen voor ŠKODA Yeti vanwege de goede prijs-kwaliteitverhouding, ergonomie en het duurzame karakter van de slimme SUV. En vanwege nog een pluspunt: de acht auto’s werden door de importeur op maat afgeleverd. Met een bestickering door VinyTouch, optische en akoestische installatie van Honac en de opbouw van DRV (opbergmogelijkheden voor meetapparatuur en documentatie) zijn de Yeti’s direct klaar voor hun belangrijke taak.

Binnenkort volgen er nog twee ŠKODA Yeti’s voor het ministerie van Defensie. Deze zullen worden ingezet voor het brandweercorps van de marine.

post-117-0-74317900-1324591212_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this