Ga naar inhoud

Yeti+


Wmm is er niet meer
 Delen

Aanbevolen berichten

http://www.nu.nl/auto/2682594/skoda-komt-met-nieuwe-crossover.html

Beetje vaag doorelkaar gehusseld door www.nu.nl maar we komen er wel uit....

Skoda komt met nieuwe crossover

Laatste update: 1 december 2011 13:20 info.

AMSTERDAM - Skoda plant voor over twee à drie jaar een crossover die in het programma boven de Yeti komt. Waarschijnlijk wordt die afgeleid van een nieuw model dat Volkswagen alleen uitbrengt op de Amerikaanse markt.

© AutoweekVolkswagen heeft de wens om flink te groeien op de Amerikaanse markt. Daarvoor wordt een aantal modellen speciaal voor die regio ontwikkeld.

Eén van die modellen is een crossover met drie zitrijen, die het midden houdt tussen een SUV en een mpv. Het model wordt in het programma geplaatst tussen de Tiguan en de Touareg.

Het wordt de vervanger van de Routan, die niets meer of minder is dan een omgemerkte Chrysler Voyager.

Yeti+

In Europa heeft Skoda voor over twee of drie jaar de Yeti+ aangekondigd. Dat is de werktitel van een SUV-achtige die duidelijk boven de Yeti in het programma moet komen. De verwachting is dat die Skoda de zelfde basis heeft als de Amerikaanse VW en dus zeker zeven zitplaatsen krijgt.

De Yeti+ is de achtste modellijn van Skoda. Eerst is het nog de beurt aan de Rapid, die we volgend jaar verwachten, daarna volgt de grote crossover.

Verdere details over die auto zijn nog niet bekend. De woordvoerster van Skoda kan ook nog niet vertellen op welk platform de nieuwe grote Skoda wordt gebouwd.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe