Ga naar inhoud

Fjp84

Members
  • Aantal items

    26
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    2

Alles dat geplaatst werd door Fjp84

  1. Hoi, Ik was vandaag aan het spelen met de climatronic. De derde zone achter stond altijd uit (off). Na wat gepiel op het infotainmentscherm en de knoppen bij de ventilatie achter is het nu aan en kan ik het bedienen, maar hoe krijg ik het nu uit? Ik heb namelijk meestal niet nodig.
  2. Google Maps op Android auto geeft nu sinds de laatste update de instructies voor rotondes weer goed weer in de cockpit/HUD
  3. Zekering 19 fix did the trick. Nog even door de dealer laten doen, volgende keer zelf)
  4. Hier werkte het ook. Nog even de dealer laten doen, aangezien ik daar praktisch naast op kantoor zit. Die zijn nu ook weer wat wijzer.
  5. Hoi voor het eerst heb ik de melding dat de auto zelf geen verbinding heeft een de MySkoda app en dus ook Tronity actualiseren niet. Is het tijd om zekering 19 fix uit te voeren of beter nog even wachten. Ben echt een leek op dit gebied en twijfel of ik hier aan moet beginnen. Ik ben echt een leek op dit gebied.
  6. Weet iemand waar ik de beschikbare OTA updates kan vinden. Ik kreeg gisteren een melding voor een update maar toen niet in de gelegenheid deze te installeren. Vandaag is de update nergens te bekennen....
  7. Telefoon van mijn vriendin (ook een soort van exotisch merk) werkte perfect. Dus direct zelf de Samsung A32 4G besteld. Android 11, Bluetooth 5.x dus zal vast goed gaan. Toch mooi de Freebees die ik de afgelopen jaren bij elkaar heb getankt in kunnen zetten voor 85eur 'korting'
  8. Ik heb problemen met bluetooth. Alles werkt maar als ik wil bellen is En het gesprek is actief dan volgens de auto de verbinding weg en moet ik opnieuw connectie maken. Telefoon (Xiaomi Redmi Note 8T) denkt nog steeds verbonden te zijn. Alleen daar moet ik naar speaker overschakelen om het telefoongesprek te voeren. Opnieuw verbinding maken lukt dan ook niet meer. Alleen door helemaal opnieuw te pairen heb ik wel weer verbinding. Muziek luisteren via bluetooth gaat wel. Ik sta op het punt om een Samsung A32 4G (Android 11) aan te schaffen, maar als iemand nog ideeën heeft. Graag. Ik heb Developer options in mijn telefoon actief
  9. Top, Ik zal eerst zonder wifi eens kijken of er een update beschikbaar is. En zo ja of die zonder Wifi te installeren valt. Vreet de auto nog meer stroom als hij voor de deur uit staat (kan daar niet laden) en verbonden is met wifi binnenshuis?
  10. Bij deze. Vandaag geleverd 😀 Eerste indruk uitermate positief, maar nog veel uit te proberen. Misschien een domme vraag, maar moet de auto voor een OTA update verbonden zijn met WiFi bijv. Geparkeerd voor de deur op thuis netwerk of via wifi hotspot van mobiel? Of is dat helemaal niet nodig?
  11. Ik tel met je mee. Transporteur levert de Enyaq in de ochtend bij mij af.
  12. 🙂 1 juni kan ik het stroompedaal intrappen!!
  13. Zojuist telefoon gehad van dealer. Auto is NL en kan binnen 2wk geleverd worden. Wordt door transportbedrijf op locatie afgeleverd. Nagelbijten nu 🙂
  14. Cool. Home Assistent staat hier nog op de planning. Maar ik denk dat alleen nuttig kan zijn als je ook thuis kan laden of niet Vandaag gehoord dat mijn auto geproduceerd is en op transport naar PON wacht. Aftellen kan beginnen!
  15. Mijn geduld wordt wel op de proef gesteld met al die mooie leveringen en enthousiaste reacties. Vorige week vrijdag nog geen verandering en als het goed is wordt mijn auto volgende week gebouwd. Ergens heb ik de ijdele hoop dat ik binnenkort een belletje krijg met de verrassing dat de auto is gearriveerd :-). Ik heb de optie voor HUD en hoop aan de andere kant weer dat alle chips voor mijn Enyaq in spe als gereserveerd zijn. Verder heb ik LM verzocht even met dealer in contact te treden omtrent het Assistentie vs Assistentie+ verhaal en te bekijken wat de prepaid toegang tot Ionity concreet gaat inhouden. Ook omdat ik vanuit LM gewoon een reguliere volgens mij NewMotion laadpas geleverd krijg.
  16. Klopt, dealer zou laten weten als er issues zouden zijn. Ik stap indien nodig met gemak over naar race blue
  17. Ik begin toch ergens wel zenuwachtig te worden. Dealer blijft geen anders nieuws te kunnen geven, dan nog steeds verwacht in wk22. Ik vind het best vreemd dat er 0 informatie is over de planning. Dit terwijl latere bestellingen vanaf volgende week al opgehaald kunnen worden.
  18. Nou, ik had had het over de wijziging mbt de verplichting tot lederen bekleding bij infotainment+ die als het goed is per 1 april van kracht is in de configurator. De dealer zei dat dit te maken had dat het vanaf nu dus ok MY2022 gaat. Waarheid ligt misschien ergens in het midden
  19. Hier ook. Vandaag contact gehad. En nog steeds dezelfde verwachting en geen definitieve productiedatum. Begin november besteld, begin februari wat opties verwisseld. Men geeft aan dat dit door die wijziging komt. Waarbij ik dan niet snap dat bestellingen eind februari nu al over enkele weke al geleverd worden. Geen SSS hier trouwens... Zit niks anders op steeds ongeduldiger en zenuwachtiger af te wachten.
  20. Ik ook, vandaag is het verzoek formeel en conform aanleverwensen van de de dealer door LM naar dealer verstuurd. Ik zag nog wat video's van de Enyaq en ben zo blij dat ik voor een hoger gadget gehalte ben gegaan! Wordt genieten straks!
  21. Het wachten is al even aan de gang maar ook even hier alvast de toekomstige lease auto posten: Na een keer een KIA e-Niro en een Tesla Model 3 voor een dag gereden te hebben moest en zou de volgende leaseauto een BEV worden. Door gezinsuitbreiding moest het ook een ruime auto zijn. En toen was daar de Enyaq. Bij de live preview was ik al verkocht en na een proefrit in de iD3 ben ik overstag gegaan: De huidige specs zijn: Uitvoering: iV80 Kleur: Quartz Grey Velgen: Regulus 19 inch Pakketten: Klimaat Family Comfort Assistentie+* Infotainment+* Accessoires: Elektrisch verstelbare stoelen incl geheugenfunctie Elektrisch uitklapbare trekhaak *Deze pakketten waren tot vandaag de basisversie, alleen heb ik de warmtepomp geannuleerd en deze pakketten geüpgraded naar Plus! Tot op heden is de verwachte levering week 22, we gaan zien of dit na mijn wijziging gaat wijzigen. We gaan het zien,.maar nu is de configuratie wel 100% naar wens. Ik heb besloten geen proefrit te maken, dus de eerste rijervaring zal die bij aflevering zijn.
  22. LM gemaild om de switch gewoon door te voeren. Soms moet je een advies in de wind slaan. We gaan het wel zien met de leverweek. De wissel lijkt me niet heel complex zoals eerder vermeld en 60 maanden balen met had ik toch maar... had ik ook geen zin in. We gaan het zien!
  23. Ja eigenlijk is het enige geval waar ik echt niet blij van zou worden dat levering naar 2022 zou gaan. Dat kan ik alleen gezien de aard van mijn wijziging alleen nauwelijks voorstellen. Mijn dealer (keuze LM) zou bij een reguliere auto dit zo aandurven, maar hij tast wat betreft de Enyaq in het duister. Dit vanwege de beperkingen op leveraantallen en het feit dat importeur zich ook indekt. Paar weken extra zou mij echt niks uitmaken, heb LM nog gevraagd of ik gewoon ongeacht levertijd en gezien beperkte kilometrage de huidige auto gewoon kan doorrijden. Dan wordt of 'wie niet waagt, wie niet wint' of 'better safe than sorry' Mochten hier forumleden zijn die recent nog aanpassingen hebben gedaan dan hoor ik graag wat de resultaten zijn qua levertijd.
  24. Hoi allemaal, Ik zal hier ook even mijn config delen. iV80 Quartz Grey Regulus 19" 125kW snelladen Warmtepomp* Assistentie* Infotainment (later standaard geworden)* Family Klimaat Elektrisch uitklapbare trekhaak Bestuurderstoel elektrisch verstelbaar + geheugenfunctie Het gaat om lease (60mnd) geen mogelijkheid om thuis te laden maar het moest en zou een EV worden :-). Laadpunten genoeg op acceptabele afstand in de wijk waar ik woon. 6 november besteld, verwacht week 22. * Ik ben aan het kijken om de warmtepomp te annuleren en in plaats daarvan Assistentie en Infotainment te upgraden naar Plus. Er is veel onzeker over de consequenties mbt de leverweek, waardoor LM adviseert niet te wijzigen. Dealer zegt ook geen garanties te kunnen geven. Ik ben nu aan kijken of ik op een andere manier meer concrete informatie over mijn productieslot kan inwinnen. Het ziet er naar uit dat ik het advies van LM op ga volgen ookal is dat eigenlijk niet meer de configuratie die ik beoog. Better safe than sorry voor hoe dan ook een mooie wagen
  25. Fjp84

    Even voorstellen

    Ga ik doen! Bedankt. Ik zal in het Enyaq topic mijn bestelling even delen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe