John_p

Members
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

John_p last won the day on July 15 2016

John_p had the most liked content!

Community Reputation

10 Good

About John_p

 • Rank
  Active +

Auto

 • Merk
  Skoda
 • Type
  Fabia Combi III
 • Uitvoering
  Style Businessline
 • Motor
  1.4TDI 90PK
 • Transmissie
  Hand-5
 • Kleur
  pacific blue uni
 • Bouwjaar
  2016-05
 • Eigenaar sinds
  2016-05
 • Kilometerstand
  3300
 • Opties
  Sport pakket, DAB+
 • Accessoires
  Trekhaak
 • Radio- / Navigatiesysteem
  Amundsen DAB+

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ah Ik rijdt diesel ;-) vandaar die 3 jaar.. Bij mijn vorige werkgever reed ik ook stukken meer.. 300-500km per dag in het weekend rond de 700km en gemiddeld een uur per dag werken. Meestal maar 10min sturingen.. Dat waren nog eens tijden.
 2. Nou ondertussen de fietsendrager erop gehad, en jawel hij Ziet een caravan/aanhanger dus hoe simpel kan het zijn. Ik heb ergens 1x aangezet dat er een trekhaak handbediend op zit. PDC schakelt dan vanzelf uit als de aanhanger aangesloten wordt. Kind kan de was doen. Dealer zou bellen als het bij hun weer werkt.. nog steeds niets gehoord.. Ook niet meer nodig.. "papa" heeft het zelf al gedaan
 3. Binnen 3 jaar ? dan rijdt je behoorlijk.. Ik zit op 50.000 per jaar dus doe er 3,5 jaar mee bij 180.000 moet de mijne eruit dus de eerste APK die ga ik halen.. Voeg andere media in Heb even bij de RDW gekeken, het mag dus... wist niet zeker of je ook wit knipperlicht voor mocht hebben dus vandaar de APK vraag.. ;-) 2. De richtingaanwijzers en waarschuwingsknipperlichten mogen naar voren niet anders dan ambergeel of wit en naar achteren niet anders dan ambergeel of rood stralen.
 4. Dealer is nog steeds niet in staat geweest mijn Trekhaak te activeren. Heb em zelf maar aangezet met VCDS, heb alleen mijn caravan nog niet hier dus kan niet controleren of het mistlicht en de PDC sensoren in zijn achteruit ook uit gaan bij aangekoppelde aanhanger. Misschien dat ik het met een fietsdrager ook kan testen ? Ik kon zo nergens vinden waar ik de PDC uit zou moeten zetten, in de diverse handleidingen op internet werd overal even wazig gedaan. De meeste waren ook niet voor een Fabia combi-III. Ik heb wel gezien dat er voor de nieuwe polo meer te vinden is dan voor de fabia. We gaan het zien, en anders kan ik altijd nog handmatig de PDC uitzetten met achteruit rijden.. Maarja hoe vaak doe je dat met een caravan. Wel heel beroerd dat het de skoda dealer niet lukt. Ze zouden een algehele "skoda trekhaak" storing hebben bij PON. Ben nu 2x voor niets bij de dealer geweest. Ben er eigenlijk wel klaar me..
 5. Punt 5 moet zijn Bit 5 inschakelen (aanvinken)
 6. Er zijn nog geen Label files voor de Fabia-III, heb er de files van de betaversie bijgezet.. maar ook daar nog niets van de Fabia-III of maar heel minimaal
 7. Nog een leuk speledingetje om "erbij" te hebben Met deze optie kun je zien hoeveel je ongeveer kunt tanken. Getest op Fabia III Stappenplan Ga naar: Controller 17 - Instruments Open: 7 Longcoding Byte 10 Bit 4 inschakelen Het veranderen van instellingen met VCDS is altijd op eigen risico !!!
 8. In het Park-assist display kun je de stuurrichting / rijrichting zichtbaar maken. Het ziet er niet zo gaaf uit als in de VW Golf Sportsvan die ik voorheen had maar toch weer een leuk speledingetje erbij.. ;-) Getest op de Fabia III Stappenplan Ga naar: Controller 10 - Park/Steer Assist Open: 7 - Coding Open: Longcoding Byte 1 Bit 4 inschakelen (aanvinken) Het veranderen van instellingen met VCDS is altijd op eigen risico !!
 9. Wil je van de irritante piep af als je de bestuurdersdeur open doet bij een draaiende motor/contact aan? Getest op Fabia III Stappenplan: Ga naar: Controller 17 - Instruments Ga naar: 10 Adaption Zoek: 'Ignition active message; actuator' Verander de waarde naar 'Driver door' naar 'No display ' Eigenlijk precies hetzelfde als bij de Octavia dus.... Het veranderen van instellingen met VCDS is altijd op eigen risico .!!
 10. Ik hoor toch liever van een bestuurder "ik heb een beetje teveel getankt" dan "ik heb een beetje teveel gedronken"
 11. Ik heb ondertussen Power Timer contacten, we hadden ze gewoon op het werk liggen. Wordt niet zoveel gebruikt door ons zat in een grote kist met allerlei stekkertjes.. Het bakje van de Power Timer contacten zat nog helemaal vol..
 12. Precies ! Bij mijn Fabia heb ik maar een paar kleine dingen aangepast. Stuurrichting bij parkeerhulp, meter sweep, de rest zat er al op heb een Style Businessline. In geval van twijfel maak ik altijd een screenshot voordat ik maar iets verander.
 13. Als ik op vakantie ga dan tank ik hem vol en rijdt dan minimaal 700 tot 1000 km dan is hij echt wel weer leeg.. en diesel zet niet zoveel uit.. mocht je vulpijp tot aan zijn nek vol staan en je brandstof zet 1% uit da's heel veel bij 50 liter is dat een halve liter. Ik vind het gewoon handig dat ik geen 5x per 2 weken maar 4x hoef te tanken. Ik zeg voor alles is een catastrofe theorie te bedenken.