Ga naar inhoud

Wesley

Members
  • Aantal items

    13
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Auto

  • Merk
    Skoda
  • Type
    SuperB 2 Combi
  • Uitvoering
    Elegance BL
  • Motor
    1.8TSI
  • Transmissie
    DSG-7
  • Kleur
    Black
  • Bouwjaar
    2012
  • Eigenaar sinds
    2012
  • Kilometerstand
    14.000
  • Opties
    Panoramisch dak, sportonderstel, sunset, trekhaak enz
  • Accessoires
    19Inch Machined velgen, KW Streetcomfort 40mm verlaging.

Wesley's prestaties

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputatie

  1. Wesley

    Uurtarief garages

    Zo denk ik niet maar de garage wel. In het verleden bij Landrover/Jaguar gezeten. Zelfde garage, zelfde personeel en ja.. eigen prijzen (uurtarief).
  2. Wesley

    Uurtarief garages

    De duurdere merken denken wellicht dat de klant meer euros heeft.
  3. Wesley

    DSG

    Het is ook leuk om gewoon zelf op te schakelen met de DSG. Kan je je eigen momenten kiezen. Doe ik enkel als ik de snelweg op rij.
  4. Wesley

    Uurtarief garages

    Ik zal het nog iets erger maken. Als stage loper moest ik ook inklokken voor een klus. Ook de begeleider die aan zijn eigen klus werkt klokt in. Ondertussen gaat hij mij dingen uitleggen en laten zien, dus dan lopen er al 2 klanten te betalen voor de uitleg aan mij. Ook worden erg vaak TE lange testritjes gemaakt. Zo heb ik bij een garage waar ik ook stage liep een keer met het personeel meegemaakt dat er met de auto van de klant rustig een boodchap gedaan werd en er even naar huis werd gereden. En dat deden niet alleen de monteurs, ook de chef zelf en de tijd tikt maar door. Ik maak zelf ook maar enkel een afspraak zodat ik erop kan wachten, dan voorkom ik dit soort onzin minuten. Je moet gaan vrezen als er een stage loper aan jou auto werkt, bedrijf betaald de stagiere niet of nauwelijks en verdiend er bakken met geld aan. Menig keer worden de stagieres even geroepen tijdens zijn eigen klus om "even" te helpen bij een andere monteur.
  5. Veel plezier heren. Als ik nou eerder lid had geweest had ik ook kunnen zorgen dat ik was gekomen. Volgende keer beter!
  6. Wesley

    Voorstel rondje

    En zoveel zie je niet op die foto
  7. Wesley

    Voorstel rondje

    Ik heb de ruimte ook nog wel wst jaartjes nodig :-p maar een RS is wel heel wijs.
  8. Wesley

    Voorstel rondje

    Haha thanks! Ja velgen zit een slotje op en ook gaat het alarm rinkelen bij opkrikken wagen. Maar als ze echt willen... dan zijn ze zo weg. Jij hebt ook een hele gave auto, daar ben ik dan weer positief jaloers op :-)
  9. Wesley

    Voorstel rondje

    Klopt! Het is in het kleine haventje dat Lelystad heeft. Weet niet of je daar geweest bent? Ik hou het zeker gezellig, sfeer is al stukken beter!
  10. Wesley

    Voorstel rondje

    Bedankt, Ja ben er erg content mee! Wil alleen nog een andere uitlaat en een frontspoilertje (eerst even wennen aan de verlaging).
  11. Wesley

    Voorstel rondje

    Bedankt, Hierbij wat foto's! Zullen er nog wel een aantal bij komen! Greatz
  12. Wesley

    Voorstel rondje

    Hallo. Graag wil ik mij voorstellen nadat ik op een ander forum van de week afscheid heb genomen omdat daar een vervelend groepje ondermaats bezig was. Ik ben Wesley, 23 jaar en woon in Lelystad getrouwd en 2 jongens (1 van 5 maanden en 1 van 2 jaar). Wij hebben 1 auto als prive auto, Skoda Superb2 Combi Elegance BL 1.8TSI DSG-7. Vorige maand heb ik de wahen voorzien van 19inch velgen en een KW streetcomfort verlagings schroefset. Ik zal later vandaag even een foto hierbij voegen. Ik hoop hier op wat meer gezelligheid en geen jaloers gedoe!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe