Ga naar inhoud

SuperSativa

Members
  • Aantal items

    64
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door SuperSativa

  1. Mijn Skoda Octavia is reeds de tien voorbij maar rijdt echt nog geweldig. Alsof ie net van de band gerold is. Ik overdrijf misschien, hoe dan ook ben ik na jaren rijden nog steeds heel tevreden over deze aankoop. Echter stelt het volgende probleem zich. Bij stationair draaien maakt de wagen echt een ongelofelijk abnormaal geluid. Druk ik de koppeling in hoor ik naar mijn mening een normaal draaiende motor. Het geluidsfragment zit in bijlage, alsook een externe download. Moet dan heel de koppeling onderuit of gaat het hier om een veelvoorkomend probleem dat zich specifiek toespits op één onderdeel? Voor de rest is er niet echt iets te bespeuren. 1.9 TDI'tje met 77kW. www.mediafire.com/download/lzcqz18xmsz47ym/SKODA_Octavia_Combi_2006_1Z_77kW_1.9TDI.mp3 octaviacombi06clutchproblem.zip
  2. Goedenavond Momenteel ben ik nog steeds op zoek naar een speaker voor men Octavia Break. Ik ook op zoek naar een rooster want er zijn enkele bevestigingsklemmen afgebroken. Het gaat om de speakers op de achterbank. Weet iemand misschien waar ik deze kan vinden en bij voorkeur een webshop.
  3. Ik durf toch met zekerheid zeggen dat deze gegevens onjuist zijn. Kan je enige bronvermelding plaatsen?
  4. SuperSativa

    3150 Haacht

    Uit het album: Skoda Octavia Combi RS uitvoering

    © foto eigendom van SuperSativa, mag niet voor commerciele doeleinden gebruikt worden

  5. SuperSativa

    3150 Haacht

    Uit het album: Skoda Octavia Combi RS uitvoering

    © foto eigendom van SuperSativa, mag niet voor commerciele doeleinden gebruikt worden

  6. SuperSativa

    3150 Haacht

    Uit het album: Skoda Octavia Combi RS uitvoering

    © foto eigendom van SuperSativa, mag niet voor commerciele doeleinden gebruikt worden

  7. SuperSativa

    Bezoeker - 92e autosalon 2014

    Een Salon voor iedereen! Van 16 tot 26 januari tovert FEBIAC de Heizelpaleizen weer om tot de grootste showroom van het land. Op net geen 100.000 m2 zullen quasi alle auto- en motomerken vertegenwoordigd zijn met al het moois dat ze te bieden hebben. En bent u niet zo’n auto- of motor freak? Geen probleem. Het Salon is beslist een aanrader voor iedereen. Naast al dat glimmend moois, kun je op het Salon immers rekenen op heel wat animatie.
  8. Mooie RS, kleur staat 'm prachtig. Kom zeker eens naar de jaarlijkse meeting!
  9. Goed idee, nu is elke boete vastgelegd met een vaste waarde. Iemand met veel vermogen kan zich permitteren om enkele regels aan z'n laars te lappen. Boete afhankelijk van de graad van de overtreding gekoppeld aan het inkomen zodat het bij iedereen even hard aankomt. Maar wat is te veel alcohol? Hier in België mag je niet boven de 0,5 promille blazen. Is dat nou veel of weinig. Of is een nultolerantie beter? De boetes liegen er bij ons niet om! Rijden staat gelijk aan alcohol weigeren... Auto in de press? --- Om even mijn bescheiden mening te geven. Ik vind zo'n puntensysteem geen slecht idee. Het kan altijd eens gebeuren dat je je ergens begeeft waar je de snelheidsbeperking niet gezien hebt en dat gaspedaal net iets te hard in hebt geduwt wanneer er naast de kant van de weg een camera staat. Die eerste boete zou zo zwaar niet mogen zijn. Als je echt een zware voet hebt en hardleers bent mogen ze gerust de boete vermenigvuldigen met een bepaalde factor, ze zullen het wel afleren! Zoals de bonus malus van een verzekering is het het eerlijkst. Goede chauffeurs krijgen een financiële beloning.
  10. Voor die enkele weken dat er sneeuw ligt ga ik geen dure set winterbanden halen, die investering haal je er nooit terug uit. Dit is puur marketing. Als de weg het niet toelaat blijf je beter thuis om ongevallen te vermijden!
  11. Elke twee weken het interieur een grondige beurt geven is voor mij een minimum. Dit omvat stofzuigen en met microvezeldoek is door het interieur gaan samen met een cockpitspray zo heb ik telkens het gevoel dat ik met een nieuwe wagen rij! Geeft een vernieuwd uitzicht staat op het etiket Ruitenwisservloeistof bijvullen en alle ramen aan beide zijden poetsen. Als er dan nog tijd over is of het weer laat het toe dan blink ik het koetswerk even op. Maar het interieur heeft prioriteit!
  12. SuperSativa

    simplyclever augustus2013(2)

    Uit het album: Skoda Octavia Combi RS uitvoering

    Het licht, de lucht en de temperatuur... Ik kon niet anders dan even stoppen voor enkele shots. Wel met m'n mobiele telefoon dus de kwaliteit is mindere kwaliteit maar toch een mooie stock foto naar mijn mening.

    © Niet voor commerciële doeleinden

  13. SuperSativa

    simplyclever augustus2013(1)

    Uit het album: Skoda Octavia Combi RS uitvoering

    Het licht, de lucht en de temperatuur... Ik kon niet anders dan even stoppen voor enkele shots. Wel met m'n mobiele telefoon dus de kwaliteit is langs de mindere kant maar toch een mooie stock foto naar mijn mening.

    © Niet voor commerciële doeleinden

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe