Ga naar inhoud

Grootkonijntje

Members
  • Aantal items

    13
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Grootkonijntje

  • Verjaardag 13 juni

Profiel Informatie

  • M/V
    Man
  • Woonplaats
    Arnhem
  • Beroep
    ICT-er
  • Interesses
    Elektronica uitbreidingen voor in de auto.

Auto

  • Merk
    Skoda
  • Type
    Fabia Combi II FL
  • Motor
    1.2 TSI 86pk
  • Transmissie
    Hand-5
  • Kleur
    Zwart
  • Bouwjaar
    2013
  • Eigenaar sinds
    01-03-2013
  • Accessoires
    Trekhaak (voor de fietsendrager)
  • 3rd Party Opties/Accessoires
    Parrot handsfree setje

Recente bezoekers van dit profiel

827 profielweergaven

Grootkonijntje's prestaties

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputatie

  1. Heeft iemand enig idee, waar en hoe ik mijn koplampen moet afplakken in Engeland ? Van de gebruiksaanwijzing van de ANWB word ik niet veel wijzer.
  2. Nope, dat wordt dus bestellen bij Conrad en zelf maar inbouwen
  3. Mooie beschrijving. Ik zit er hard aan te denken om mijn Fabia van 2 maanden oud ook van parkeersensoren te voorzien. Ik mis nog wel meer opties, eerst maar even een wishlist voor mezelf opmaken
  4. Heb dus even een foto van de sticker gemaakt en wezen aan- (en af) strepen op de lijst. Weet nu (bijna) alles. Enorm bedankt . Super. Grappig om te zien dat er ook codes zijn die aangeven wat er NIET in zit.
  5. Nou dat is dus fijn (not). Eindelijk had ik gisteren even gelegenheid om naar mijn dealer te gaan. Op de vraag of mijn Fabia mogelijk een ontvanger aan boord zou hebben, antwoordde de verkoper direct dat dat niet het geval was. Toen ik hem vroeg of dat niet op basis van het VIN-nummer op te zoeken was, antwoordde de man dat dat niet nodig was. Ik krijg spontaan jeuk bij dit soort antwoorden. Misschien klopt het allemaal wel, maar de manier waarop zoiets gezegd wordt, zit mij gewoon niet lekker. Iemand nog suggesties hoe ik er achter kan komen ?
  6. Thanx voor de tips. Ik ga eerst nog even bij mijn dealer navragen of er al een ontvanger ingebouwd zit. Anders bouw ik misschien onnodig een ontvanger in.
  7. Ok, naar wat moet ik op eBay.de precies zoeken ? Er zijn nogal wat uitvoeringen, ik dacht aan een klapsleutel met 3 knoppen (VW, Audi, Skoda). Maar er zijn nogal wat verschillen in prijs, en vanaf plaatjes kan ik niet zien of er elektronica in zit .
  8. Welkom Marco. Maak er wat wat van, maar met een beetje O2 moet dat wel lukken
  9. Maar betekent dit dat er mogelijk al een AB-ontvanger in de auto zit, en dat ik alleen een sleutel met AB-zender nodig heb ?
  10. Ik heb niets ingebouwd in de auto. Hij moet met een sleutel geopend worden (welke auto niet ? ) Maar als ik de sleutel omdraai, hoor ik een elektrische "klik" op alle sloten (dus ook de achterportieren). Verder zit er in de auto een schakelaar om de deuren van binnenuit te vergrendelen. Maar dit alles heeft voor zover ik weet geen afstandsbediening. Die wilde ik inbouwen. Of zit ik er nou naast ?
  11. Hoi alemaal op deze znnige 2e paasdag, mijn Fabia II heeft een centrale deurvergrendeling, die ik graag wil uitbreiden met een afstandsbediening. Nu heb ik op de website van Conrad iets gevonden: de Waeco MT-200 (ze hebben trouwens wel meer typen). Is er iemand die hier meer ervaringen heeft met dit merk, inbouwen. Zijn er nog speciale zaken waar op gelet moet worden ? Alvast bedankt en een fijne dag nog
  12. Hoi, ik ben Hans en woon in Arnhem. Sinds begin maart een tevreden Fabia rijder. Het is niet mijn eerste Skoda. Mijn vorige was een Octavia businessline (leasebak natuurlijk ). Een heel verschil met de Fabia natuurlijk. Ik ben nog wel van plan om er een afstandbediening en een achteruitrijdmonitor er in te zetten, ik heb 2 rechterhanden dus moet dat wel lukken. Ik hoop hier op het forum tzt wat hulp te krijgen in de vorm van kennis, en uiteraard zal ik iemand anders proberen te helpen waar dat nodig is.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe