Ga naar inhoud

Sagawolf

Members
  • Aantal items

    19
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    4

Alles dat geplaatst werd door Sagawolf

  1. Als het geen Fabia wordt, zou ik eerder gokken op een Ibiza. Of is dat te voor de hand liggend?
  2. Ja, ik heb zelf al vaker de camera gebruikt. In het begin was ik nog kritisch van moet ik deze optie wel nemen ja of te nee. Maar nu wil ik natuurlijk niet meer terug haha. Dit is mijn eerste wagen met Lane assist voor mij werkt die wel goed heb misschien paar keer gemerkt dat het soms eigen wil heeft. Maar dit gebeurt zelden, zelf was in het begin niet duidelijk als ik van baanvak wilde veranderen dat ik daar dan richtingaanwijzer voor moest gebruiker waardoor vervolgens de Lane assist doorheeft als ik van rijvak wil veranderen. Zelf ervaar ik die armsteun niet echt een bepaald probleem. Ik ben zelf ook maar een klein meisje waardoor het niet al te veel zou uitmaken.
  3. Gefeliciteerd! Het ziet er mooi uit De kleur heeft ook wel iets.
  4. Hallo Welkom op het forum! meer fabia IV mogen er altijd wel zijn.
  5. Hoe lang bestaat de nieuwe skoda fabia iv al want blijkbaar dient hij al precies voor wilde achtervolgingen Met bij passende video : https://youtu.be/SZkdQVw8SUs
  6. Ja dat is inderdaad wel jammer dat er geen combi uitgekomen is. Het zou zo gemakkelijk gebeurt zijn om hiervan een combi variant te maken. De prijzen in België zijn inderdaad ook niet al te min. Wist niet dat er een software-update bestond om meer PK te krijgen. Zelf ben ik nog niet van plan om dit ook te doen, natuurlijk 95 pk is voor mij voorlopig wel voldoende. Met kappen op de velgen bedoel ik die plastiek bescherming, ze vertelde mij dat dit ook goed kan zijn in verbruik. Maar op meer en meer merken komt dit wel vaker voor en bij Skoda ziet het er ook nog eens mooier uit dan die standaard stalen velgen. Ze zijn bij mij wel degelijk aluminium Ik heb vroeger met een oude Opel corsa uit 1999 gereden en een Toyota Corolla uit 2003 en kan wel zeggen wil nooit meer terug. Ik merk op veel vlakken dat hij gewoon beter is wat ook logisch klinkt. Ik zie momenteel zelf ook niet al te veel Fabia 4 rondrijden hoop in de toekomst van wel. In nederland noemt het business editie en in België de clever+ uitvoering. Dus hou wel persoonlijk van comfort Het zit hem in de kleine details die het ook wel maken. Ik denk hierbij aan automatische verduistering, binnenspiegel of automatische verlichting, verwarmbare vooruit... Het klopt inderdaad wel zo dat ik zelf enkel "neutrale" kleuren tegenkomen ben van de Fabia iv. Maar dat is toch mooi blauw uniek. De Belgische clever+ (business editie) bevat ook Lichtmetalen velgen 16" PROXIMA Smartlink Navigatie amudsen Parkeer sensoren En alle vorige van de andere speciale reeks zoals automatische airco, cruise control, dab radio
  7. Sagawolf

    Skoda Fabia IV

  8. Hij of misschien zij is nog maar een week oud heb er nog niet al te veel mee gereden. Maar kan wel zeggen dat hij het zeker waard is. In België heeft hij ook gezinswagen van het jaar gewonnen (VAB) Heb gekozen voor (Clever+ ofwel business edition) 1.0 TSI 95 pk handgeschakeld, hij rijdt vrij zuinig gemiddeld verbruik zeker rond de 5l/100 km verder was de mooie blauwe kleur van de nieuwe Octavia niet beschikbaar dus gekozen voor dit mooie race blauw. Met daarbij de mooie proxima aero velgen. Ik ben wel van plan om deze "kappen" erop te laten zitten, het geeft net dat extra touch. Daarnaast rij ik ook wel graag met mooie verlichting en heb ik gekozen voor de Bi-Led led dagrijverlichting met bochtverlichting. De testwagen beschikte over de standaard ledverlichting en daaruit bleek wel dat stukke beter is. Zoals je ziet ook gekozen voor een Sunset pack met getinte ramen nu niet dat ik zo vaak passagiers van achter ga vervoeren, maar het staat mooi. Kiezen voor een pakket komt soms goedkoper uit dan individueel uitkiezen. Het interieur is het kopere hier was bij deze uitvoering geen extra meerprijs dat scheelt ook al wel paar euro's. Het systeem is het grote amundsen scherm wel gemerkt dat deze niet altijd snel reageert. Daarbij ook nog kleinere opties zoals remschijven achteraan en verwarmbare ruitensproeiers, keyless entry, zetel verwarming De achteruitrijcamera net als de lane assistent vind ik dat ze zeker verplicht mogen maken in elke nieuwe wagen het werkt perfect. Soms een beetje wel te goed zeker op bepaalde soort weg. De virtuele cockpit heb ik al veel mensen van overtuigen, in het begin was het twijfelachtig omdat het weer een extra scherm is, maar bij Skoda hebben ze het wel goed gemaakt waardoor het wel subtiel blijft. Uiteindelijk heb ik hem besteld rond mei 2022 en afgeleverd februari 2023 met tussendoor een brief van de importeur dat dankzij oorlog in Oekraïne er vertragingen zijn geweest. Hoewel ik er in Tsjechië al veel heb zien rondrijden. Qua wegligging is ideaal, ik merk wel op dat hij het beste rijd als je er rustig mee omgaat, het is zeker geen sportieve auto. Maar gelukkig is dat ook iets wat ik niet bepaald zocht. Ik hoop in de toekomst wel meerdere Fab4 tegen te komen.
  9. Sagawolf

    Mijn fabiatje

    Hi Het is al enige tijd geleden dat ik hier nog op het forum wat geschreven heb: Maar bij deze deel ik dit nieuws wel graag even mee Namelijk dat ik mijn Fabia mocht ophalen en geloof me ben er erg blij mee.
  10. Stel u voor dat je het zo kan maken dat je alle kleuren kan kiezen of dat het logo bepaalde aanduidingen kan geven rood= recht snel geel= opletten groen= traag
  11. Sagawolf

    Fabia 4 gespot.

    Dit soort voertuigen spot ik wel vaker. Maar meestal als ik een Fabia iv tegenkom dan heb ik het wel gezien. Meestal in het grijs of met een minder aantal opties. Het is inderdaad niet zo vaak
  12. Het is ook wel erg omdat er bij mij zelfs niet eens gesproken wordt van een datum. Nog productiedatum met alle bekende regels. Maar het is vreemd dat er in andere bepaalde landen vrij veel rondrijden en hier in België niks. Stel mij daar dan toch bepaalde vragen bij. Moest het toch geleverd worden blijkt het ook nog zo te zijn met missende opties .
  13. Zoals gevraagd laat ik nog wat weten als ik wat vragen had. Ik heb dus een bestelling geplaatst voor een fabia iv en kwam tot besef dat in andere landen meer kleuren te verkrijgen zijn. Hoe komt dat ? Het is misschien een stomme vraag maar vroeg me af wat is jullie mening of bestaat dit al langer binnen skoda?
  14. Ik ben zelf afkomstig van Belgie provincie Antwerpen. Ik hou me nog niet vast aan 1 bepaalde dealer
  15. ja ik heb wel behoorlijk wat opties en weet niet zo goed welke je het beste kan nemen. ik twijfel veel haha. mensen zeggen altijd neem een automaat dat is beter alleen hoor ik ook dat je voor een automaat veel vermogen nodig hebt. hoelang zijn de levertijden? en hoe rijdt een skoda in het algemeen? ik heb veel vragen misschien. moet ik gewoon ook een testrit plannen?
  16. mijn budget ligt rond 25 000 euro inclusief opties. ik heb geen inruilwagen.
  17. dankje! ik zoek een beginnerswagen die niet te groot is. Mijn gevoel zegt dat een combi wat te groot zal zijn.
  18. Hallo Ik ben op zoek naar mijn eerste wagen en heb al wel wat onderzoek gedaan waaruit bleek dat ik te Skoda Fabia (Nieuw) toch wel interessant vind. Waarschijnlijk is deze vraag al vaker gekomen, maar heeft iemand nog tips of advies. Zelf ben ik eens benieuwd.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe