Ga naar inhoud

M1K3rSz

Members
  • Aantal items

    42
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

M1K3rSz won de laatste dag op 30 maart 2012

M1K3rSz had de meest gelikete inhoud!

Profiel Informatie

  • M/V
    Man
  • Woonplaats
    Den Haag
  • Beroep
    ICT-er
  • Interesses
    Van alles

Auto

  • Merk
    Fabia
  • Type
    Ambiente
  • Kleur
    metallic blue
  • Bouwjaar
    2005
  • Eigenaar sinds
    2008
  • Kilometerstand
    66000
  • Accessoires
    5.1 surround installatie by JBL
  • Instellingen
    Nog niets
  • Radio- / Navigatiesysteem
    Ipad

M1K3rSz's prestaties

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputatie

  1. M1K3rSz

    Heb ik weer!

    Update!!! Had samen met de garage(vriendje) de proforma opgemaakt voor de Schadeexpert, we hadden em al iets opgeschroefd naar 2000€ Werd de garage vandaag gebeld dat hij een andere berekening had gemaakt en dat hij die van ons te laag vond. Hij doet er nog eens 500€ bovenop. Dit heb ik nog nooit meegemaakt!!! Dus hoop dat ze snel met het geld over de brug komen! we zullen het zien en dan flink er tegenaan!!
  2. M1K3rSz

    Heb ik weer!

    zal wel foto's posten als alles rond is!!
  3. M1K3rSz

    Heb ik weer!

    Deze rotonde was wel een voorrangsrotonde aangezien deze midden in een woonwijk ligt en er op elke ingang rotonde haaientanden staan. Heb mijn verzekering gesproken en heb al te horen gekregen dat met alle foto's die ik gemaild heb naar ze een duidelijk verhaal hebben en ze de tegenpartij aansprakelijk gaan stellen. Natuurlijk is het altijd nog afwachten hoe het allemaal gaat verlopen maar voorlopig gaat het nog goed en verloopt alles snel. Heb ondertussen wel alweer gezocht naar een nieuwe voorbumper want geluk bij een ongeluk moet je van Profiteren. Denk dat ik voor de bump ga : Nou ja eigenlijk gelijk voor de full body kit, dus zowel voorbumper ,zijskirts en achterbumper.
  4. M1K3rSz

    Heb ik weer!

    hahaha ja die doet het nog!! en ja de dader is bekend alleen zegt hij dattie al op de rotonde zat!! Gelukkig heb ik getuigen. Was wel heel wat want was best aardige klap, en aangezien mijn vrouw zwanger is hadden we toch maar 112 gebeld (die eerst niet wou komen omdat het alleen blikschade was)(sanp niet hoe hun dat kunnen zien door een telefoon) maar gelukkig is alles goed met vrouw en kind Politie heeft ter plekken ook rapport gemaakt. dus sta gelukkig verzekeringstechnisch goed in de schoenen!
  5. M1K3rSz

    Heb ik weer!

    Nou het was weer eens raak afgelopen zondag! Ik rijd op een rotonde en er dacht nog iemand ff voor me langs te kunnen, en ik kon helaas niet meer remmen!!! Lekkere schade Bumper, motorkap, koplamp,wrap en rechter zijscherm helemaal in mekaar. Afgelopen donderdag schade expert erbij geweest en heb tussen de 2500 - 3000€ schade lekker gewoon
  6. He wat jammer dat uiteindelijk iedereen weggestuurd werd?! Kwam toch niet door de muziek explosie? hahahahaha Maar overal was het een leuke ,gezellige en geslaagde meeting!!! Organisatie ook erg bedankt en uiteraard PCfre@k en Antera!! Ps., volgende keer weer eerst daar de meeting, spitten we met ze alle eerst het terrein om! en gaan we erna wel ergens anders in de mooie omgeving staan! hahahaha Die Yeti's hadden dat allemaal makkelijk kunnen doen!!
  7. Heb er zin An!!!!! lekker weekend!!!
  8. Yes Engels is no enkel probleem for me!! Mijn Engels is verry goed LOL
  9. We zullen het allemaal wel zien op de meeting, fijn iniedergeval dat er gereageerd wordt Als jullie me op de meeting kunnen overtuigen denk ik dat ik dan toch ook maar eens voor een echte versie ga kijken!! Iemand nog een site waar je het beste(lees goedkoopste) kan verkrijgen? Kan ik mezelf alvast voorbereiden en het zachtjes vertellen aan me vrouw :disgust1: :59:
  10. Ok duidelijk!! Maarre ook ik zal er zijn op de M&G dus ik stap dan wel even op je af Antera zie je daar groeten!!!
  11. Hi allemaal, heb een vraagje! Heb sinds kort een vagcom kabel uit hongkong laten komen en op me windhoos netbookje vagcom versie 409.1 fully registred maar als ik wat verander zoals anti hijack ofzo onhoud me onboard computer het niet!!! Daarintegen kan/mag ik wel foutcodes uitlezen en clearen! Iemand oplossingen? bedankt alvast
  12. Ja maar gaat het hier niet om de Fabia II ik heb namelijk een fabia 1 uit '05
  13. Maar zou een needle sweep kunnen bij de mijne? Hoop t wel eigenlijk!!! Enne jij nog meer leuke suggestie's?
  14. Ummzzh daar heb ik het zelfde forum naam LOL! die van jou kwam ook al zo bekend voor!!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe