Ga naar inhoud

Zo snel weet de Škoda Superb jouw hart te veroveren


 Delen

Aanbevolen berichten

rssImage-7a3abf3483790c91d53ed01f38e25d31.jpeg

In het populaire datingprogramma B&B Vol Liefde gaan zomaar tien afleveringen van 50 minuten voorbij eer een deelnemer verliefd wordt. De nieuwe Škoda Superb heeft veel minder tijd nodig om jouw hart te veroveren. 60 seconden om precies te zijn… 

De nieuwste technologie, zeeën aan interieur- en bagageruimte en een stijlvol design – je moet wel heel sterk in je schoenen staan wil je niet in katzwijm vallen voor de nieuwste generatie Škoda Superb. In de volgende video komen alle belangrijke hoogtepunten van Škoda’s topmodel in één minuut voorbij. Gaat dat lukken? In de rechterhoek onder in de video tikt de tijd weg. 

Enorme hoeveelheid ruimte 

Als de video één ding duidelijk maakt, is het wel de enorme hoeveelheid ruimte die de Superb biedt. Waar je ook zit, er is meer dan genoeg plek en je hoofd en knieën hebben volop bewegingsvrijheid. Van de bagageruimte wordt zelfs een doorgewinterde verhuizer stil; in de Škoda Superb Combi past maar liefst 690 liter. Let wel: dat is met de achterbank rechtop. Klap je die neer, dan gaat zelfs 1950 liter mee (1.5 TSI m-HEV).  

Allernieuwste technologie  

Als je voor de nieuwe Superb kiest, krijg je de allernieuwste technologie. Zoals een groot 10-inch digitaal instrumentarium (‘Virtual Cockpit’) en een nog groter centraal infotainmentscherm (13 inch) - mét navigatie.  

Veel functies kun je bedienen met de drie zogeheten ‘Smart Dials’. Die zijn groot en liggen direct onder handbereik. Liefde maakt blind, maar dat maakt niet uit; deze knoppen kun je zelfs op de tast vinden. En is het je in de video opgevallen dat de keuzehendel van de automaat een ander plekje heeft gekregen? Die zit voortaan rechts aan de stuurkolom.  

Lees ook: Waarom Škoda de automaathendel verplaatst heeft

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

Lees hier het volledige artikel

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe