Ga naar inhoud

Hoe de Kamiq jou in 60 seconden weet te overtuigen


 Delen

Aanbevolen berichten

rssImage-f9b9874e2a869ac9838c55df31e46169.jpeg

De Škoda Kamiq is onlangs op meerdere punten vernieuwd. Die kunnen allemaal nooit in 60 seconden genoemd worden, denk je misschien. In de volgende video gaat Škoda de uitdaging aan; krijgt de Kamiq het voor elkaar om jou in 1 minuut te overtuigen?  

Je herkent de vernieuwde Škoda Kamiq aan zijn markante, rechtopstaande grille en standaard LED-koplampen. De gesplitste lichtunits waren al een belangrijk kenmerk van de compacte SUV en zijn nu nog nadrukkelijker aanwezig. De bovenste exemplaren zijn nog slanker dan voorheen, terwijl de onderste units juist groter zijn geworden. De TOP LED Matrix-verlichting die je in de onderstaande video voorbij ziet komen, is standaard op de extra sportieve Monte Carlo-uitvoering.  

Digitaler dan ooit  

De nieuwe Škoda Kamiq heeft standaard een 8-inch digitaal instrumentarium (20,3 cm) en een centraal display dat met 8,25 inch nog iets groter is en daardoor goed afleesbaar. Het scherm met navigatie dat je in de video ziet, is met een diameter van 9,2 inch nog groter. Dit maakt deel uit van het Navigatie Pakket Selection. Dat omvat ook het grotere digitale instrumentarium (‘Virtual Cockpit’) dat je in de video tegenkomt. Daarmee kun je het navigatiescherm ook recht voor je neus laten verschijnen. Op die manier mis je geen enkele aanwijzing.  

Enorme binnenruimte  

Wat je in de video lastiger kunt zien, is de enorme binnenruimte van de Škoda Kamiq, zoals de grote bagageruimte van 400 liter die je kunt uitbreiden naar zelfs 1395 liter. En ook de hoge zit en instap ervaar je pas echt goed als je het zelf uitprobeert. Dat kan bij de Škoda-dealer waar de vernieuwde Kamiq klaarstaat voor een proefrit. Wedden dat je binnen 60 seconden verkocht bent?  

Lees ook: Hoe de Škoda Scala jou in 60 seconden inpakt

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

Lees hier het volledige artikel

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe