Ga naar inhoud

Met deze optie van de Superb waan je jezelf een filmster


 Delen

Aanbevolen berichten

rssImage-759b1618ecae1aa0b0f9ce1db2483c3f.jpeg

Je zult maar een filmster zijn. Dan laat je je rijden en zit je zelf relaxed achter in een limousine, uitgerust met getinte ruiten zodat niemand je ziet. Hetzelfde gelukzalige gevoel krijg je van de volgende optie die op de nieuwe Škoda Superb leverbaar is.  

De optie die wordt bedoeld, is het akoestiekpakket. Voor 350 euro word je hiermee getrakteerd op extra’s die je een onbetaalbaar luxegevoel geven. Zo wordt het hele interieur voorzien van extra geluidsisolatie waardoor het vanbinnen nog stiller is dan in een gebedsruimte. Of je moet de acht speakers van de standaard digitale radio laten knallen.  

Niet één, maar twee  

Maar hier blijft het niet bij: de stuurkolom krijgt er een extra demper bij. Een stuurdemper vermindert trillingen die je nu eenmaal in een stuurwiel voelt. Met het akoestiekpakket krijg je er een tweede exemplaar bij, zodat ook de allerkleinste resonanties geëlimineerd worden. Je handen vragen zich af of je überhaupt wel een stuurwiel beet hebt.  

Liever laten rijden  

Hoe comfortabel de Škoda Superb ook stuurt, soms laat je je liever chauffeuren en kruip je bij voorkeur op de achterbank om hier te genieten van de riante beenruimte. Het liefst uit het zich van anderen, net als een filmster. Dat komt goed uit, want het akoestiekpakket bestaat verder uit donker getinte ruiten achter. Jij kunt wel naar buiten kijken, maar niemand ziet je zitten. Hoe relaxed is dat.  

Bovendien zijn de ruiten van het akoestiekpakket extra geluidwerend. Je hoort nauwelijks wat er buiten allemaal gebeurt.  

Welterusten  

Tot slot nog een tip: voor 490 euro kun je de achterbank van de Superb vergelijken met de businessclass-stoel van een luchtvaartmaatschappij. Niet alleen krijg je zonwering en een prullenbakje, je profiteert ook van een tablethouder in de middenarmsteun én hoofdsteunen met een speciale slaapfunctie. Dat wil zeggen: een zacht uitklapbaar gedeelte waartegen je je hoofd kunt laten rusten. Welterusten.  

Lees ook: Nieuwe Superb plug-in hybride, tot maar liefst 133 km aan elektrische range

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

Lees hier het volledige artikel

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe