Ga naar inhoud

Vernieuwde Octavia First Edition nu ook als Hatchback


 Delen

Aanbevolen berichten

rssImage-f0ffb2d89175e84510e19f8bd0bca8d7.jpeg

  • Compleet uitgerust met onder meer achteruitrijcamera, achterlichten met dynamische richtingaanwijzers en LED-koplampen
  • Nu te bestellen vanaf € 34.490*, binnenkort te rijden bij de Škoda-dealer

Recent heeft Škoda de vernieuwde en verfijnde Octavia onthuld. In Nederland is Škoda’s bestseller sinds kort al te bestellen als Combi in de rijk uitgeruste First Edition-uitvoering. Nu is ook de vernieuwde Octavia Hatchback te configureren en bij de Škoda-dealer te bestellen in deze aantrekkelijk geprijsde introductieversie. De Octavia Hatchback First Edition is er vanaf € 34.490*.

De vernieuwde Octavia Hatchback is net zo scherp en modern gelijnd als de Combi. De gewijzigde grille, LED-koplampen met een nieuwe lichtsignatuur en de stijlvol herontworpen bumpers aan de voor- en achterzijde vallen direct op. Op de achterzijde prijkt de typenaam in de kenmerkende Škoda-stijl op de kofferklep. Net als zijn voorgangers is de vernieuwde Octavia nog steeds opvallend ruim en praktisch.

Oog voor detail

In het interieur van de vernieuwde Octavia Hatchback maakt Škoda uitgebreid gebruik van duurzame, gerecyclede materialen voor de bekledingsstoffen en diverse andere onderdelen. Daarnaast zijn er tal van handige Simply Clever-functies te vinden, zoals de centrale opbergbox achterin, speciaal ontworpen voor het eenvoudig opbergen van tassen, flessen en bekers. 

Royaal uitgerust

Dankzij zijn uitgebreide uitrusting garandeert de Octavia Hatchback First Edition een comfortabele en luxueuze rijervaring. Deze tijdelijke introductieversie is voorzien van een scala aan standaardfeatures, zoals een 10 inch infotainmentsysteem met Wireless Smartlink (Apple Carplay & Android Auto), een handige achteruitrijcamera, luxe achterlichten met dynamische richtingaanwijzers, LED-koplampen en parkeersensoren voor en achter. Optionele upgrades zijn uiteraard beschikbaar, waaronder het nieuwe 13 inch infotainmentsysteem, Matrix LED-koplampen en geavanceerde assistentiesystemen, waaronder Travel Assist met lane change assist en adaptive cruise control.

Krachtig en efficiënt

De Octavia Hatchback First Edition is er met een keuze uit twee turbo-benzinemotoren. In de basis wordt hij aangedreven door een krachtige en efficiënte 85 kW/115 pk sterke 1.5 TSI met mild-hybridetechnologie. Voor nog meer rijcomfort is er optioneel de geavanceerde automatische DSG-transmissie. Tegelijkertijd is de Octavia Hatchback First Edition er tevens met een sterkere 1.5 TSI turbo-benzinemotor met 110 kW/150 pk, met standaard de DSG-automaat.

De Octavia Hatchback First Edition biedt een krachtige mix van stijl, comfort en prestaties, voor een instapprijs vanaf € 34.490* voor de 1.5 TSI mild-hybride. In combinatie met de 110 kW/150 pk sterke 1.5 TSI met DSG is hij er vanaf € 38.490*. Deze laatste is nu ook beschikbaar voor de Octavia Combi First Edition, die ten opzichte van de Hatchback een meerprijs van € 1.500 heeft (vanaf € 39.990*).

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage, legeskosten en eventuele beheerbijdrage. Zie voor verkoopinformatie skoda.nl.

Lees hier het volledige artikel

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe