Ga naar inhoud

Dit zijn de 5 populairste Škoda-modellen van 2023


 Delen

Aanbevolen berichten

rssImage-f11357b90f9df01997c14b29792468eb.jpeg

Škoda heeft het afgelopen jaar in Nederland meer auto’s verkocht dan in 2022. De volgende 5 Škoda-modellen waren het populairst.

5 – Škoda Karoq

Škoda heeft 5 SUV-modellen. Hier is de Škoda Karoq er een van. Het optionele VarioFlex-systeem maakt het misschien wel onze handigste SUV. Want hiermee is de achterbank verschuifbaar en in 3 delen neerklapbaar. Bovendien kun je de stoelen ervan verwijderen. Met 588 tot 1810 liter bagageruimte (VarioFlex) is de Karoq ideaal voor avontuurlijke Zaterdagfamilies die er graag op uit trekken. Een hoge zit en daarmee een goed zicht op de weg is standaard.

4 – Škoda Kamiq

De Škoda Kamiq is de compactste SUV van Škoda. Noem het gerust een stads-SUV. Wendbaar en met goed zicht op het drukke stadsverkeer dankzij de hoge zitpositie. En doordat de Kamiq wat hoger op zijn wielen staat, heeft hij geen moeite met een drempeltje hier en daar. Je private leaset de Kamiq al vanaf 429 euro per maand.

De Škoda Kamiq blijft ook in 2024 populair, want hij is onlangs vernieuwd met onder andere een nieuw design en standaard een digitaal instrumentarium en 8,25-inch infotainmentscherm.

3 – Škoda Kodiaq

De Škoda Kodiaq is de grootste en ruimste SUV van Škoda. Bedoeld voor grote Zaterdagfamilies en ook leverbaar als 7-persoons auto. Passen alle spullen niet in de riante bagageruimte van 835 tot 2065 liter, weet dan dat de Kodiaq een trekgewicht heeft van 1800 kilogram.

De volledig nieuwe Škoda Kodiaq die vanaf het voorjaar bij de Škoda-dealer staat, is overigens nóg ruimer (910-2105 liter).

2 – Škoda Octavia

De Škoda Octavia is een echte evergreen. Zowel de Octavia Hatchback als de Octavia Combi zijn ‘still going strong’. Een grote bagageruimte is altijd een goede reden geweest om in een Octavia te gaan rijden. Dat geldt ook voor het huidige model. De meeste uitvoeringen bieden 640 tot 1700 liter. De Octavia Combi is hiermee de ruimste in zijn klasse.

1 – Škoda Enyaq

De elektrische SUV Škoda Enyaq is de populairste Škoda van 2023! Het is de ideale SUV voor Zaterdagfamilies die verlegen zitten om ruimte en er graag op uit trekken en hierbij het milieu zoveel mogelijk willen ontzien. Maar ook leaserijders die veel op de weg zitten, weten hoe fijn het is om elektrisch te rijden in een van de populairste EV’s van Nederland. En met een actieradius tot 565 kilometer (WLTP) kom je nooit tekort.

Lees ook: Met deze Škoda is het Simply Clever-tijdperk begonnen

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

Lees hier het volledige artikel

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe