Jump to content

ŠKODA KAROQ: steunpilaar binnen het gamma


Recommended Posts

rssImage-316989841efe5c842fb7b79537f93ecc.jpeg

  • ŠKODA produceerde meer dan een half miljoen KAROQs sinds de introductie in 2017
  • KAROQ in 2020 en eerste helft van dit jaar de bestverkochte SUV en na de OCTAVIA het populairste model van ŠKODA 
  • Wereldpremière vernieuwde KAROQ op 30 november 

“Met zijn royale hoeveelheid ruimte en slimme ŠKODA-oplossingen heeft de KAROQ onze klanten vanaf het begin weten te boeien,” verklaart Martin Jahn, ŠKODA-bestuurslid voor sales en marketing. Hij was het afgelopen jaar en de eerste helft van 2021 ons populairste SUV-model, wat het belang ervan binnen onze range illustreert. Ik ben ervan overtuigd dat we met de vernieuwde versie van de KAROQ voortbouwen op dit succesverhaal en nieuwe klanten naar het merk gaan trekken.”

Typisch ŠKODA

De KAROQ volgt dezelfde designstijl als de KODIAQ, inclusief kristallijn-elementen, dynamische vormen en scherp getrokken lijnen. Zijn compacte afmetingen maken van de KAROQ de perfecte auto voor stedelijke omgevingen, terwijl de offroad-modus, de grote bodemvrijheid en de optionele vierwielaandrijving ervoor zorgen dat hij ook buiten de gebaande paden zijn mannetje staat. Met zijn uitzonderlijke ruimte en grote bagageruimte is dit de ideale auto voor gezinnen en klanten die hechten aan lifestyle. Optionele VarioFlex-stoelen achterin zijn slechts één van de vele Simply Clever-functies van de KAROQ. Hij biedt ook superieure actieve en passieve veiligheid, talrijke assistentiesystemen, nog meer comfort en een schat aan geavanceerde connectiviteitsfuncties. De KAROQ is momenteel beschikbaar in zestig landen over de hele wereld. ŠKODA produceert het model in Tsjechië en Slowakije, maar ook in Rusland en China.

Talrijke onderscheidingen van de internationale automedia

Naast zijn grote populariteit bij klanten staat de ŠKODA KAROQ zeer hoog aangeschreven bij de internationale automedia, zoals blijkt uit de goedgevulde prijzenkast met onderscheidingen die de KAROQ sinds zijn debuut in 2017 heeft vergaard. In het eerste verkoopjaar werd de KAROQ geprezen door de meest vooraanstaande automagazines van Duitsland. Auto Bild kende hem bijvoorbeeld ‘Het Gouden Stuurwiel’ toe als de beste compacte SUV, terwijl Auto Motor und Sport hem de ‘AUTONIS’-prijs gaf voor het beste nieuwe ontwerp voor een compacte SUV. De KAROQ won in 2017, 2018 en 2019 ook de ‘Auto Trophy’ van Auto Zeitung als de beste import-SUV in de prijsklasse tot 25.000 euro. De titel ‘beste importauto’ in de categorie voor compacte SUV's en terreinwagens kenden de lezers van Auto Motor und Sport hem toe. Ook in thuisland Tsjechië, in Griekenland, Bulgarije, Rusland en in het Verenigd Koninkrijk behaalde de ŠKODA KAROQ prestigieuze awards.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

Lees hier het volledige artikel

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe