Jump to content

ŠKODA ENYAQ iV ‘Beste Nieuwkomer’ in Zakenauto van het Jaar-verkiezing


Recommended Posts

rssImage-da5a283d8dc4130705368ce483f0d18c.jpeg

  • Jury: “Beste Nieuwkomer van vandaag kon wel eens de Zakenauto van het Jaar 2023 worden”
  • Leasespecialisten positief over ŠKODA’s eerste elektrische SUV
  • ENYAQ iV vanaf het moment van introductie een groot succes

Naast de overkoepelende titel ‘Zakenauto van het Jaar’ bepaalt de vakjury van de verkiezing jaarlijks ook welke auto’s zich aandienen als aanstormend talent. De naam van deze categorie laat aan duidelijkheid niets te wensen over: de Beste Nieuwkomer. Voor het bepalen van kandidaten die voor de titel ‘Beste Nieuwkomer’ in aanmerking komen, kijkt de jury naar nieuwe auto’s die nog niet lang genoeg leverbaar zijn om zich echt in de praktijk te bewijzen. 

“Hoewel de ENYAQ iV pas net een half jaar in Nederland op de markt leverbaar is, en daarmee aan die kwalificatie voldoet, heeft hij zich qua populariteit echter al ruimschoots bewezen,” verklaart Tjeerd Tuitel, algemeen directeur van ŠKODA Nederland. “In amper zes maanden tijd en tot en met eind september hebben we al 1.529 ENYAQs iV geregistreerd, waarmee onze eerste elektrische SUV een enorm verkoopsucces is. De onderscheiding ‘Beste Nieuwkomer’ is voor ons daarmee een passende erkenning waar we erg trots op zijn.”

“ENYAQ iV scoort consequent hoog”

“De Beste Nieuwkomer van vandaag kon wel eens de Zakenauto van het Jaar 2023 worden,” verklaart Remco Nieuwenbroek, voorzitter van de Zakenauto van het Jaar vakjury en hoofdredacteur van het organiserende vakblad Automobiel Management. “De ŠKODA ENYAQ iV roept binnen de jury positieve geluiden op. Zeker bij de leasespecialisten, want er komen voor deze Tsjechische EV opmerkelijk veel aanvragen voor een offerte binnen. Hij rijdt plezierig, ziet er strak en kwalitatief goed uit en biedt onderhuids de geavanceerde MEB-techniek van de Volkswagen Groep. Kortom, de ENYAQ iV scoort op de door de jury beoordeelde criteria consequent hoog.”

Bereikbare elektrische SUV

Met de ENYAQ iV heeft ŠKODA de elektrische SUV bereikbaar gemaakt voor een breed publiek. Veel consumenten die op zoek zijn naar de combinatie van elektrische aandrijving, ruimte, looks en veelzijdigheid vinden die in de ENYAQ iV. Andere sterke punten die bepalend zijn voor het succes van het model in ons land zijn de zeer goede restwaarde, het onderhoud tot zelfs zes jaar dat in de aanschafprijs is inbegrepen en daarmee in lijn de zeer scherpe leasetarieven.

De SKODA ENYAQ iV is al te rijden vanaf € 42.180*.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

Lees hier het volledige artikel

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe