Ga naar inhoud

Brepus13

Members
  • Aantal items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Auto

  • Merk
    Skoda
  • Type
    Octavia combi III
  • Uitvoering
    Greentech style business
  • Motor
    1.2 tsi
  • Transmissie
    Dsg 7
  • Kleur
    Wit
  • Bouwjaar
    2016
  • Eigenaar sinds
    11-2019
  • Accessoires
    Trekhaak, rvs pedalen, interieur led, exterieur led, RVC Highline, dorpelstrips, Eibach pro veren, privacy shades.

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Brepus13's prestaties

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Zeldzaam
  • Collaborator Zeldzaam
  • Week One Done
  • One Month Later

Recente badges

10

Reputatie

  1. Leuk om ook die kant eens belicht te zien worden, ben benieuwd!
  2. Je bent alweer lekker bezig met je cc!
  3. Ach ja, maakt ook niks uit toch. Alleen maar fijn dat er mensen zijn die dat willen doen. dat het hier wat rustiger is vind ik eigenlijk niet zo erg voor nu. Na een weekje geen skodaforum bekeken te hebben realiseer ik me pas hoeveel ik er aanwezig was... er zijn genoeg andere dingen waar ik ook druk mee kan zijn 🙂
  4. Ach ik zie het als win-win. Ik kan lekker sleutelen en de mensen die hier komen houden wat centen in de zak. De Amerikaanse is inderdaad van 2013-2018 gemaakt dacht ik. er is sinds kort ook een Europese 500E beschikbaar bij de dealer. Het zou voor ideaal zijn om een 500E cabrio te hebben maar om daar nou 40K voor neer te leggen gaat me wat ver.... 😉
  5. @EdK de opbouw is inderdaad anders. Wat leuk dat je hier mod bent, die zag ik even niet aankomen 🙂 het is hier wel wat rustiger als ik het zo zie maar dat geeft me rustig alle tijd dit allemaal eens door te nemen.
  6. Nee die nog niet... heb ook die behoefte niet perse moet ik bekennen. Voor stoplicht sprintjes heb ik de 500E. Voor mooi weer de 500C en voor langere afstanden de Octavia.
  7. Hierbij dan een plaatje van de 500E. Het is een 500E met sports package. Zoals gezegd vinden we het echt een heel leuk ding en ideaal voor al het stads verkeer. De 500C wisselt nog wel eens van kleur. Ik koop er af en toe 1 die ik leuk vind. Knap hem een beetje op, rij er even in en verkoop hem weer. Zoek weer iets wat ik leuk vind and so on... momenteel heb ik een Nardo grey cabrio met rode kap en rood lederen interieur, xenon interscope soundsystem... erg leuk stoer karretje en met zijn 100pk ook redelijk vlot 🙂
  8. Wel een Amerikaanse 500E hoor, niet een nieuwe 😉 maaaar, super leuk ding! Behoorlijk rap tot 70km/u ( je rijdt er eigenlijk alles mee uit ) en ligt wel ok op de weg door het hogere gewicht. Ik heb hem iets verlaagd en wat kleine dingen aangepast. Mijn vrouw is er ook helemaal gek van. Rijdt echt leuk!
  9. Omdat mijn oude S2C FL een diesel voorin had liggen en ik in mijn woonplaats mocht gaan werken was de diesel niet langer rendabel. Deze leuk aangepaste auto is verkocht aan een liefhebber die er nog steeds mee rond rijdt. De opvolger is een O3C geworden. Heb nog wel naar een benzine Superb gekeken maar liep tegen mijn huidige Octavia aan. Helaas geen elektrische stoelen maar voor de rest wel veel opties gelukkig. Belangrijk voor mij was oa pdc v + a, bixenon, stoelverwarming, automaat, trekhaak Columbus navigatie systeem. ik kreeg als bonus nog voorruit verwarming, elektrische achterklep en het Canton geluidssysteem. ik ben altijd wel van het aanpassen van mijn auto’s. Ik heb inmiddels het volgende gedaan: 2 x een onderhoudsbeurt ( 1 groot en 1 klein ) 18 inch Skoda velgen met nieuwe naafkapjes eibach pro verenset originele rvc ingebouwd met dynamische lijnen (highline) tal van vcds aanpassingen alles binnen en buiten de auto voorzien van Led. motorkap lifters alu pedalen set ik ben ongetwijfeld nog dingen vergeten maar dit zal de lading aardig dekken. Ik doe in beginsel alles zelf aan mijn auto’s (en die van familie en vrienden ) alleen zaken als distributieriemen of uitlijnen laat ik doen omdat ik die spullen niet heb. ben graag met de auto bezig, zie het als een soort therapie. Lekker bezig in mijn eigen mannen bubbel 🙂 Naast de Octavia hebben we nog een elektrische fiat 500E (EV) voor al het stadsverkeer en een fiat 500C Cabrio voor de avond ritjes met de kids.
  10. Dank heren... 🙂 @PC-fre@k er is inmiddels wel aardig wat aangepast aan de auto idd. Sterker nog, hij is klaar dus eigenlijk zou het tijd kunnen zijn voor wat anders 🙂 de rij hoogte is overigens aangepast dmv de Eibach pro veren set. Relatief makkelijk uit te vierenzestig en erg fijn resultaat!
  11. Ik dacht laten we eens bij de spreekwoordelijke buren kijken. Al langere tijd lid bij het andere Skoda forum echter niet heel content daar de laatste tijd. Hopelijk werkt dit forum iets anders en is de inhoud soortgelijk. Ik zag in ieder geval al wat bekende namen... ik ben inmiddels aan mijn 4e Skoda... in het verleden een O2 sedan TDI gehad. Sinds 2018 weer terug bij Skoda met een S2C. Hier kwam kort daarna een F2C bij als 2e auto. de fabia rijdt nog steeds rond in de familie en de Superb is inmiddels ingeruild voor een O3C.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe