Zelle

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by Zelle

 1. Zelle

  Hallo allemaal

  Sinds gisteren nieuwe platen in de DSG 7 en getuned door TVS. De sportstand heeft nu een programma voor de caravan. De D stand was al aangepast naar goede schakelmomoenten. De 1.6 tdi is getuned naar 156pk en 323Nm met een mooie lakke koppelkromme. Wat een verschil !!
 2. Zelle

  Hallo allemaal

  Sinds kort ben ik als vrijwilliger bezig bij de Voedselbank Amsterdam. Erg leuk en nuttig.
 3. Zelle

  Hallo allemaal

  Dank je wel @VAG-man, ik ben al een keer bij @Antera geweest voor wat aanpassingen. Misschien later nog eens wat. Nu eerst DSG koppeling en Tuning. Bedankt voor het aanbod.
 4. Zelle

  Hallo allemaal

  @Rosinfield De km stand is nu 90000. De eerdere eigenaar heeft veel met caravan gereden. Je merkt er overigens niets van met rijden, maar toen ik bij TVS was voor de DSG en Tuning is dit gemeten door hun programmatuur. Er werd mij toen afgeraden om te tunen i.v.m. extra slijtage. Ik laat nu de platen vervangen ( rijd ook met caravan) en wil geen risico lopen. Dan nu liever de kosten nemen en hopenlijk probleemloos rijden de komende jaren. Hij wordt ook getuned en de EGR wordt uitgeprogrammeerd.
 5. Zelle

  Hallo allemaal

  Hallo allemaal, mijn naam is Rob Zelle, 62 jaar oud en sinds oktober 2017 met vroeg-pensioen. Sinds augustus 2018 ben ik in het bezit van een Octavia III Combi 1.6 TDI DSG Greentech Ambition. In het verleden al eens een Octavia I Combi 1.9 TDI gehad, toen een Octavia II Scout 1.9 TDI, en nu na een uitstapje naar een Toyota Avensis weer terug bij Skoda. Naar volle tevredenheid. De DSG is inmiddels aangepast bij TVS in Varsseveld, helaas zijn de koppelingsplaten 90% versleten dus hij kon niet getuned worden. Deze maand worden de platen vervangen wordt hij getuned bij TVS. Ik hoop er daarna nog jaren mee te rijden en van te genieten. groet, Rob Zelle