Ga naar inhoud

Arent Schaap

Members
  • Aantal items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Arent Schaap

  1. Ik vind het warme licht momenteel nog wel iets hebben ten opzichte van het koele witte. Wel snap ik dat je in de kofferbak meer licht wenst.
  2. Is er ook de mogelijkheid om het startup scherm op de columbus origineel te laten en alleen "sound by Canton" toe te voegen. Zag dat bij een VRS er bij staan.
  3. Morgen gaan we wat dingen proberen te veranderen in de computer. Dagrijlichten achter aan enzo. Jammer genoeg kan ik nog niet genoeg vinden over video in motion dat staat nog op de to do list
  4. Sinds januari in het bezig van deze Octavia uit 2014.Het betreft een 1.4 benzine in de Elegance Business uitvoering. Hiervoor 10 jaar in een Renault Scenic rond gereden naar volle tevredenheid en hoop dat ik dat ook weer met deze Skoda ga doen.Voor de Scenic 1.6 RXT was er nog een Peugeot 206 XS, een Mazda 323F GTi (die met die mooie klaplampen) en als eerste auto een Opel Kadett. Kom zelf uit Winschoten in de prachtige provincie Groningen. De foto is genomen met de nieuwe winterset er onder.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe