Ga naar inhoud

ABruintje

Members
  • Aantal items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door ABruintje

  1. Ik had vagtechniek ook gemaild. Die zeggen netjes dat het nog niet mogelijk is. De software is nog niet gekraakt.
  2. Zoals ik al verwacht had, geen reactie terug gekregen. Ik heb het vermoeden dat het alleen is om klanten te lokken. En bovendien vind ik het niet echt klantvriendelijk om niet te reageren. Ik zou er niet snel naartoe gaan.
  3. Voor zover ik weet is het nog steeds niet mogelijk. Andere tuners heb ik er nog niet over gehoord dat de software is gekraakt. Ik heb Orange chiptuning een mail gestuurd om te vragen wat er van waar is.
  4. Wat ik mij kan bedenken is, of kabelbreuk, of schakelaar kapot. Schakelaar kan je makkelijk zelf vervangen of controleren. Voor te testen, haal schakelaar bestuurderskant eruit en schakel je raam met de schakelaar bijrijderskant. Nog steeds niet goed, dan andersom. Als bij beide het zelfde probleem voordoet dan zal er een kabelbreuk zijn. Dat is een lastig klusje, je deur moet helemaal open. PS. schakelaar kan je er uitwippen. Voorzichtig aan beide kanten omhoog wippen met iets (pas op voor krassen, gebruik iets van plastic)
  5. Even reageren op dit onderwerp. Ik heb in Oktober mijn swing vervangen door een kenwood DNX520VBT. Dit model is gemaakt voor VW/Seat/Skoda modellen. Eigenlijk gewoon een DNX 52xx model. Ik heb niets in VCDS veranderd, mijn oude radio staat nog steeds netjes aangemeld. Wel geprobeerd maar had geen effect, bleef er gewoon instaan dus weer teruggezet. Wel heb ik, zoals het hoort, een interface er tussen geplaatst. Deze interface heb ik toen besteld. Alles werkte in één keer perfect. Radio blijft netjes aan bij motor uit en sleutel in contact. Gaat pas uit als ik de sleutel uit contact haal. Ik denk dat de problemen te wijten zijn aan een verkeerde interface, er zijn namelijk verschillende types.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe