BgThree

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

About BgThree

 • Rank
  GO

Profiel Informatie

 • M/V
  Geheim

Auto

 • Merk
  Skoda
 • Type
  Octavia III
 • Uitvoering
  RS
 • Motor
  TDI
 • Transmissie
  DSG
 • Kleur
  Metal Grey
 • Bouwjaar
  2015-07
 • Eigenaar sinds
  2015-07
 • Kilometerstand
  50
 • Opties
  Columbus, ACC, Kessy, PSD, Canton
 • Radio- / Navigatiesysteem
  Columbus
 • Zomervelg / -band
  18 inch Gemini + 225/40R18 Bridgestone S001
 • Spritmonitor ID
  706251
 1. Omdat mijn Octavia verkocht is stel ik hier volgende te koop Winterset - origineel Skoda Turini zilver, met Continental WinterContact TS 850 P (225/40R18) 5mm profiel en 8mm profiel over (2 seizoenen gereden) Graag had ik hier nog €750 van gehad, of doe een goede bieding (set nieuw kost ongeveer €1308) Koffermat textiel zoals hier http://www.superskoda.com/Skoda/OCTAVIA-III/Octavia-III-Combi-rear-trunk-cargo-textile-mat-original-Skoda-Autoas-product Deze heb ik altijd gebruikt, maar ziet er nog goed uit (geen indrukken of vuil) Af te halen vanaf €10 Koffermat rubber zoals hier http://www.superskoda.com/Skoda/OCTAVIA-III/Octavia-III-Combi-rear-trunk-cargo-mat-original-Skoda-Autoas-product Deze heeft altijd onder de textiel mat gelegen. Maar nooit gebruikt als in dingen op vervoerd. Af te halen vanaf €15 Lijst om kofferrand te beschermen zoals hier http://www.superskoda.com/Skoda/OCTAVIA-III/Octavia-III-Combi-RS-rear-bumper-protective-panel-on-OEM-design-CHROME-STAINLESS-STEEL Nog nieuw in de verpakking! Af te halen vanaf €25 Alles dit in België, 8700 Tielt. Maar ben regelmatige de baan op. Dus kan wel ergens tegenkomen.
 2. Terug van Oostenrijk! Is direct goed ingereden , de eerste boete is ook al een feit :banghead: Constant achter iemand die 50 reed op plaatsen waar je 60/80 mocht. Het plaatsje met net 2 vakken waar ik de RSjes ging loslaten stonden ze met een lasergun. Typisch, 93 waar ik 80 mocht, €35, valt wel nog mee. Tof om terug wat inhaalvermogen te hebben. Op de autobahn in het terugrijden 225 km/h, met volle koffer en 3 personen is nog niet zo slecht zeker aangezien er meer uit te halen was. Eerste wat ik gedaan heb is afgewassen, want was serieus vuil! Hetgeen ik wel heb gedaan voordat ik vertrok is mogelijk gemaakt om sterkte van Lane Assist aan te passen in Columbus Is veel beter nu, want was te sterk naar mijn mening. Volgend weekend is nog eens VCDS tijd.
 3. Heb gisteren nog een aantal VCDS aanpassingen gedaan: Spiegels inklappen dmv comfort sluiten. Zo kan ik kiezen bij afsluiten of ik de spiegels inklap of niet. High beam assist activatie / desactivatie snelheid verlaagd. Toch wel de moeite, zeker op van die kleine wegjes. Ben nog wat aan het spelen met activatie/desactivatie ambient light intensiteit. En achterste mistlichten gaan nu allebei aan. Heb ook andere lampjes gestoken in de mistlampen/bochtverlichting Alsook iets fellere lichtjes in kentekenplaatverlichting, geen LED, dat vind ik er wat over. Is gewoon om die gele schijn weg te krijgen. Voor Na
 4. Zou moeten meegaan met de koplampen indien het op automatisch staat ingesteld... Dus koplamp aan = nachtmodus Zo was het toch op mijn Polo met RNS315
 5. Yep, alsook voetsteun. Gemakkelijk te installereren, inlays is met vhb tape Voetsteun is OEM (seat) onderdeel dus is gewoon vervangen
 6. Ross-Tech, HEX-USB+CAN is wel een serieuse investering voor wat kleine aanpassingen, maar ik kan er altijd andere mensen mee helpen. En in herverkoop gaan ze nog bijna de nieuwprijs. Ik ging er zeker niet aan beginnen met china-fake.
 7. Heb vandaag mijn Columbus geupdate naar 2015/2016, ongeveer een uurtje geduurt. Installatie van RS voetsteun: Installatie inlay stoelverstelling: En mijn eerste keer met VCDS: -Activeren van laptimer -Activeren van resterende tankinhoud -Activeren van sluiten elektrische koffer met sleutel/knop binnen -De-activeren van biepend geluid bij open/sluiten koffer (Holy tractor) -Tonen van blazersnelheid bij AUTO -Activeren van zakken passagierspiegel bij activeren achteruit Ik heb duidelijk niet de memory zetels, dus bijgevolg gaat de spiegel niet terug naar de oorspronkelijke positie bij terug naar D gaan. Maar vind ik niet extreem storend, ik laat gewoon mijn spiegelverstelling op 0 staan. Als ik wil dat de spiegel naar beneden gaat gewoon naar rechts draaien bij parkeren, eens gedaan gewoon terug naar 0 en spiegel gaat terug naar oorspronkelijke positie! Op veel plaats gelezen dat die gewoon naar beneden blijft. Niet dus. Alles direct gelukt Hetgeen ik nog wil doen in VCDS is: Heated seat memory, bij terug starten binnen de 10 minuten dat die terug vorige positie aanneemt. Waar ik nog is mee ga spelen: De-activatiesnelheid van bochtverlichting, is standaard 40km/h, lijkt mij laag. DRL gedrag bij richtingaanwijzer Vergelijken met andere MQB aanpassingen, ik zie dat je voor de Golf7 intensiteit van Lane Assist kunt aanpassen en volume van de Sound Actuator.
 8. BgThree

  Hey

  Hey iedereen Ben sinds deze week eigenaar van nieuwe Octavia vRS. Woon in Belgie, regio Brugge Alle info in dit topic :
 9. Heb een jaartje met een Polo gereden (bedrijfswagen, SAAI!), ben wel autoliefhebber, altijd met sportiever gereden. De voorbije maanden op zoek geweest, mijn gedachten gezet op een F30 318/320D. Maar Octavia vond ik altijd mooi, zeker de vRS. Heb ééntje gevonden in de showroom, vRS Combi TDI DSG, met de opties die ik wou. Metal Grey. Vorige week gaan ophalen, na 50km de sleutels al direct afgegeven om de auto te laten behandelen met Gyeon Mohs+ coating. Is een lakverzegeling, zeg maar een semi-permanente wax (24 maand). ToDo: Leder beschermen met Gyeon Leathercoat Bumperbescherming koffer Vcds aanpassingen vRs voetsteun vRs stoelverstelling insert Teaser foto’s: