Rodric

Members
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Rodric last won the day on June 14 2016

Rodric had the most liked content!

Community Reputation

12 Good

About Rodric

 • Rank
  GO

Profiel Informatie

 • M/V
  Geheim
 • Woonplaats
  Provincie Antwerpen

Auto

 • Merk
  Skoda
 • Type
  Superb Combi
 • Transmissie
  Hand-5
 • Kleur
  Rood
 • Bouwjaar
  2011-12
 • Eigenaar sinds
  2011-12
 • Kilometerstand
  67.000
 • Opties
  KESSY, Sound System, ...
 • Accessoires
  /
 • 3rd Party Opties/Accessoires
  /
 • Radio- / Navigatiesysteem
  Columbus
 • Zomervelg / -band
  17 inch
 1. We hebben onze auto sinds gisteren terug. Druksensor was stuk waardoor de turbo stuk was. Turbo vervangen, probleem opgelost!
 2. De auto staat sinds maandagavond bij de garage. Woensdagmiddag wisten ze enkel te vertellen dat er meerdere storingen waargenomen zijn maar dat er nog niet geweten is welk probleem deze storingen veroorzaakt. We wachten af...
 3. Hoi, dank je voor het advies. We gaan dat dan niet doen. Hebben met onze vorige Superb te veel problemen gehad met het KESSY. We gaan nu niets zelf proberen, brengen hem morgen wel naar de garage.
 4. Morgen maar eens contact opnemen met de garage dan. We zitten nog in de garantieperiode, hopelijk valt het mankement daar onder! Dank je voor de reactie!
 5. Hallo allemaal, Even een vraag: onze Skoda Octavia is 13 maanden oud , er staan 26.000km op. Gisterenavond wilde ik aan stoplichten vertrekken en trok de wagen nauwelijks op. Daarbij lichte het lampje van het voorgloeisysteem op. Ik kan vertrekken maar het duurt een eeuwigheid voor de wagen aan de normale snelheid zit. Iemand een idee wat er mis zou kunnen zijn (zeker bij zo een jonge wagen?)?
 6. Rodric

  KESSY

  We hebben onze nieuwe Skoda Octavia afgelopen zaterdag gekregen, en dit weekend al uitvoerig getest. Hoewel het een stockwagen was, is hij heel compleet. We hebben een heel goede deal kunnen sluiten, en beseffen dat we er niet beter uit hadden kunnen komen. Kortom, we zijn opnieuw "tevreden Skoda rijders".
 7. Rodric

  KESSY

  Vandaag dus gesprek gehad. Onze wagen wordt naar Tjechië getransporteerd, en daar gedemonteerd tot de oorzaak gevonden is. Als "les" om de volgende KESSY problemen sneller te kunnen verhelpen. Eindelijk tot een compromis gekomen ! Hebben de keuze uit 2 stockwagens, Superb of Octavia. Moeten hiervan enkel de BTW betalen. Moeten dus toch nog opleggen, maar een betere deal gaan we niet mogen/ kunnen verwachten. Gaan waarschijnlijk voor de Octavia kiezen. Is een "kleiner" model maar wel een nieuwere uitvoering. Aangezien er van de Superb dit jaar een nieuw model wordt geleverd, zouden we al heel snel met een "oudere" versie rondrijden. Niet dat dat erg is, maar als we de keuze hebben... In ieder geval, dank jullie voor alle reacties en steun hier! Was geweldig!
 8. Rodric

  KESSY

  Eigenlijk van beide partijen. We komen er via mail en telefoon niet uit. ik hou jullie op de hoogte!
 9. Rodric

  KESSY

  Morgen om 15u30 gesprek met de directie van skoda belgie...ben benieuwd!
 10. Rodric

  KESSY

  Ik wil nog graag toevoegen: We zijn dit onderwerp gestart om advies te krijgen en ervaringen te delen. We willen skoda absoluut niet in een slecht daglicht plaatsen!! Dat is ook de reden waarom ik de naam van onze Skodagarage niet vermeld, en ik ook onze woonplaats niet bekend maak ( dan is de link snel gelegd ).
 11. Rodric

  KESSY

  We hebben anderhalf jaar geleden al gevraagd of er een gewoon slot in geplaatst kan worden. Kan dus niet...anders zou het simpel zijn. Als Skoda meer zou tussenkomen in bv. een octavia, zou dat al een stap in de goede richting zijn. Onze garagist heeft, volgens zijn eigen woorden, facturen aan onze auto liggen die gelijk zijn aan een nieuwe Superb. Door hun standpunten zijn wij niet van plan om toe te geven (bv verkoop aan hun voor de dagwaarde) en zullen hun kosten voor verdere herstellingen enkel veel hoger oplopen.
 12. Rodric

  KESSY

  Snelle, Merci voor je reactie! Zelf verkopen zal niet lukken! Stel je voor: je ziet op bv. Tweedehands een auto die je wilt kopen, maakt een afspraak om te gaan testen, wilt de auto starten door op de startersknop te duwen, en krijg je dus de boodschap " sleutel niet herkend', waardoor de auto dus niet start ... Daar houd het dus op... We staan echt met onze rug tegen de muur en hopen inderdaad op een snel, maar vooral definitief herstel!
 13. Rodric

  KESSY

  Vandaag nog maar eens contact opgenomen met onze garagist en met 'd Itteren, met een vraag om de eventuele bijbetaling te verduidelijken. Komt op het volgende neer: de dagwaarde van onze Superb is nu +/- 15.000euro. Stel dat we een nieuwe Superb zouden "krijgen" ter compensatie, zullen we zelf nog ongeveer 10.000euro bij moeten leggen. Skoda komt dus enkel tussen in de dagwaarde/ overnameprijs. Wij vinden het bedrag dat wij moeten bijleggen onaanvaardbaar hoog. We hebben dus besloten geen nieuwe wagen te aanvaarden. Dit zo naar onze garagist toe gecommuniceerd, hij geeft aan dat hij contact zal opnemen met de fabriek om aan te dringen op een definitieve herstelling. (nu kan dat ineens wel...?) Al deze telefoontjes, gesprekken,...kosten een hoop tijd en energie, zeker omdat het al zo lang aan de gang is. We zijn al lang gestopt om met de vinger te wijzen naar diegenen die er maar niet in lukken om onze wagen te maken. Nu leunen wij achterover en laten de hele zaak maar aan Skoda over. We wachten op het telefoontje waarin gemeld wordt dat onze wagen hersteld is. Hopelijk kan ik hier spoedig neerschrijven dat we onze wagen, hersteld, terug hebben .