Ga naar inhoud

Peter De Ridder

Members
  • Aantal items

    15
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Profiel Informatie

  • M/V
    Geheim
  • Woonplaats
    Mechelen
  • Interesses
    Golf, politiek, auto's, IT

Auto

  • Merk
    Skoda
  • Type
    Superb
  • Motor
    2.0TDI
  • Transmissie
    DSG
  • Bouwjaar
    12-2009
  • Kilometerstand
    100.000
  • Opties
    Alle opties maar geen open dak.

Recente bezoekers van dit profiel

1238 profielweergaven

Peter De Ridder's prestaties

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputatie

  1. Switch en actuator De actuator die de koffer moet aantrekken-sluiten doet niets.
  2. De achterklap kan enkel langs binnen worden geopend. Dit kan ook alleen met de kleine achterklep maar niet met de grote klep (incl ruit). Ik heb de switch voor het openen en het sluiten al nagekeken. Ondertussen heb ik verder de bekleding losgemaakt en tevens de grote klep losgevezen omdat die anders niet open gaat. De actuator van de vergrendeling blijft steeds aangetrokken staan (op gesloten toestand). De bedrading heb ik ook al nagekeken en daar vind ik niet zo meteen een fout. Is er iemand in het bezit van een schema van de koffer incl achterklep met raam. Ik zou ook graag een schema van de actuator vinden om te kunnen uitmeten of deze stuk is.
  3. Bedankt aan iedereen voor het leuke verwelkomen.
  4. Het probleem is dat eerst de achterklep open moet. De kleine koffer krijg ik open (mechanisch het slot ontgrendelen) maar ik weet niet hoe ik de klep met de ruit open krijg.
  5. Alvast bedankt. ik zoek verder.
  6. Peter De Ridder

    Peter

    Pas vandaag dit forum gevonden. Ik ben dus in het bezit van een Skoda Superb. In het algemeen ben ik tevreden van de wagen maar sommige defecten die zich voordoen zijn zeer hinderlijk. Ik ben ook zeer tevreden van de opties uitgezonderd de schelpen aan het stuur die ik nooit gebruik en het automatisch parkeren kon beter. Audio is prima en van de lichten snap ik nog steeds niet hoe ik ze allemaal uitkrijg. Zal aan het mannetje liggen zeker. De DSG is een plezier tov een handgeschakelde bak. Zou nooit nog iets anders willen. Tot voor kort reed ik ook met een bestelwagen Mercedes Sprinter wat echt een genoegen was om mee te rijden. Trok lekker goed en zat perfect. Vroeger heb ik me veel bezig gehouden als hobby met het bouwen van een auto op het onderstel van een Chevrolet Chevelle. Na een jaartje of 2 was de auto af. Dit is ondertussen al zeer lang geleden. Was leuk. Zo dat was mijn voorstelling.
  7. Ik meen me te herinneren dat het klepje ongeveer € 200 heeft gekost incl plaatsing
  8. Ze hebben al een klepje vervangen maar dit loste niets op. Kreeg wel de rekening van dat klepje. Ik zal me als nieuwkomer vanavond even voorstellen.
  9. Sinds 12-2009 heb ik een Skoda Superb 2.0 DSG aangekocht. Een dik jaar later ging de turbo er aan. Die werd vervangen. Sinds geruime tijd heb ik nu weer problemen met het vermogen van de auto. Er komt een lampje te branden van motorstoring. Als brave burger bracht ik de auto binnen bij een Skoda garage. Er werd een klepje vervangen. Ik had nog steeds het gevoel dat het vermogen niet was zoals het hoorde. Reeds op de terugweg naar huis ging het lampje alweer branden. Sinds dien rijd ik niet meer met de wagen. Het kan toch niet dat die turbo al terug defect is. De auto heeft nooit een ongeval gehad en ging altijd naar dezelfde garage op onderhoud.
  10. Mijn achterklep gaat niet meer open. Het achtuitrij licht links is ook defect. Ik heb het vermoeden dat er een probleem is met de elektriciteit (draad gebroken). Iemand ervaring. Waar zit het grootste risico en kan ik dat verhelpen zonder de koffer te openen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe