Ga naar inhoud

Rinze81

Members
  • Aantal items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Auto

  • Merk
    Skoda
  • Type
    Fabia
  • Uitvoering
    Hatchback
  • Motor
    1.4
  • Transmissie
    Hand 5
  • Kleur
    Grijs
  • Bouwjaar
    2004-03
  • Eigenaar sinds
    01-2022
  • Kilometerstand
    66000
  • Opties
    Elek ramen. Cruisecontrol
  • Accessoires
    Trekhaak

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Rinze81's prestaties

  1. Rinze81

    Raam vervangen

    Hallo allemaal. Ik heb een vraag. Ik heb van het achterportier van mijn skoda fabia de zijruit kapot. De grote die omlaag kan. Nu heb ik het hele paneel los en al het oude glas weg. Nu is mijn vraag hoe krijg ik de vervangende ruit er in? Is daar een speciale manier voor ?
  2. Uitlezen is een goede, alleen het probleem is dat dat alleen kan als de auto niet start. Heb de anwb er al eens bij geroepen en toen die kwam hup startte de auto en hebben ze hem.wel uitgelezen, maar niets gevonden. Zelfde verhaal bij de garage....
  3. Nee mijn probleem zit echt in het regelmatig niet aanslaan van de auto bij starten. Na een aantal keer proberen lijkt hij wel te gaan starten en pruttelt hij wat. Daarna rijd hij als een zonnetje.
  4. En deze stekker verbindingen.. waar kan ik deze vinden in de auto? Is dat onder de motorkap ? Of zitten ze verder weg verstopt?
  5. https://www.wimwagemans.nl/uncategorized/skoda-startprobleem/ Ik heb dit artikel gevonden en dit lijkt heel erg sterk op het probleem dat ik ook ondervind. Nu hebben ze het over een stekker van een paneel dat ze schoonheden gemaakt. Heeft iemand enig idee over welke stekker en welk paneel het hier gaat? Of is dit werk qat alleen bij de garage gedaan kan worden ?
  6. Zou dit trouwens de brandstoffilter kunnen zijn? Ik kon er wegens slecht weer nog niet goed onder.
  7. Bedankt voor de reactie. Ja zo.n apparaat is misschien wel de moeite waard om dan eens aan te schaffen. Dat wordt misschien een wat verlaat kerstkado. https://www.bol.com/nl/p/achate-obd2-scanner-auto-uitleesapparatuur-boordcomputer-obd-storing-detector-plug-play/9300000018933984?referrer=socialshare_pdp_androidapp Zou dit ook een goed alternatief kunnen zijn ?
  8. Motorcode is BBY. Maar ik ben daarin een leek dat zegt mij niet zo veel
  9. Hoe kom je achter het motor type? Ik tank eigenlijk de laatste tijd e5 en met een volle tank kan ik ongeveer 600 km rijden
  10. Rinze81

    Wie ben ik

    Hoi allemaal. Mijn naam is Rinze en ben sinds 1 jaar een trotse eigenaar van een skoda fabia uit 2004. Deze was vrij goed onderhouden toen ik hem kocht. Elk half jaar een beurt met 65000 op de teller. Alleen de lak had wat schade maar dat maakte mij niet veel uit.
  11. Bedankt voor de reactie. Ja ga zo eens kijken voor het voorstellen😉. Uitlezen kon de garage niet. En de anwb ook niet elke keer als ik hun bel start ie direct. Dus dan zeggen ze we kunnen niets doen. Heb ook al gekeken naar de brandstoffilter maar deze zit er bij mij niet in 🤷‍♂️
  12. Rinze81

    Startproblemen

    Beste leden. Ik heb sinds 1 jaar een skoda. Dit is een fijne auto met weinig km op de teller. Nu heeft de auto de laatste tijd problemen met starten. Het is maar de vraag of ie meteen start. Soms moet ik wel 10 x starten tot deze aanslaat. Dan pruttelt ie wat en dan duurt het een paar seconde tot ik ook heg gaspedaal kan gebruiken. Heb de bougies vervangen maar dat hielp niet. Waar zou dit probleem in kunnen zitten? Ook heeft de auto last van tijdens het rijden dat de deuren zomaar op slot gaan. Deze kan ik dan wel weer openen met de knop in de deur zodat alle deuren van slot gaan maar dit gebeurd wel een keer of 6 per rit. De achterklep wil dan ook niet meer open alleen met het knopje op de sleutel. Heeft dit daar ook iets mee te maken of zijn dit 2 losse problemen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe