Ga naar inhoud

Master

Members
  • Aantal items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Master

  1. Thnx voor alle suggesties en tips. De auto gaat vandaag op een speciale rollerbank, daar zou men (volgens PON en de monteurs) eindelijk moeten kunnen zien waar nou echt het probleem zit. Ik hou jullie op de hoogte!
  2. Bedankt voor je reactie! Kan ik hieruit opmaken dat jij inmiddels 'trilvrij' rijdt? Hoe lang ongeveer? En dat na het vervangen van de trommelremmen? Dan ga ik dat zeker even aangeven bij mijn dealer. Ja wellicht heeft het toch iets met die periode te maken, begreep ook dat ze een paar maanden later de trommelremmen hebben vervangen voor schijfremmen.
  3. Heb al bijna 2 jaar last van dit probleem. De auto gekocht in februari 2011 en na 2 maanden begonnen de remproblemen. Sindsdien zijn de schijven afgedraaid, compleet vervangen, nieuwe naven etc etc... ga hem a.s. maandag voor de 6e keer wegbrengen. Met de trommelremmen achter is naar mijn weten trouwens nog niets gedaan. Overigens heb ik een super dealer die er alles aan doet om dit probleem op te lossen en me nog geen cent in rekening heeft gebracht. Maar erg vervelend is het wel, dit is de eerste auto die ik echt nieuw heb gekocht en ik zit me tot nu toe alleen maar te ergeren aan een trillend stuur bij het remmen. Zijn er nieuwe ervaringen hier of misschien wel mensen die inmiddels weten wat de oplossing is?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe