Ga naar inhoud

Pmud

Members
  • Aantal items

    32
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Pmud won de laatste dag op 19 augustus 2012

Pmud had de meest gelikete inhoud!

Pmud's prestaties

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputatie

  1. Ik zal als het wat mooier weer is een foto van die van mij plaatsen. Maar met die regen van de laatste dagen komt er niets van. Doei, Pmud.
  2. Pmud

    Vering - Citigo Tour

    Ik kom wel af en toe in Purmerend. Dat wordt nog wat met al dat groen. En ja, die vering. Hopelijk gaat het wat wennen. Eerst maar is informeren. Doei, Pmud.
  3. Pmud

    Vering - Citigo Tour

    Jawel, ik heb een groene maar die rijdt in Noord Holland. En ik ben nog niet in je buurt geweest. Coclusie!!!!!! Dan rijdt er nog een gelukkige groene skoda citigo tour rond. En dan het veer probleem. Bij het afrijden van de verkeersdrempels veert de auto achter niet echt lekker door in vergelijking met mijn oude daihatsu cuore. Die deed dat veel beter. En dat is geen lekker gevoel. Oplossing!!!! Zachter de drempels af maar ik wil wel normaal rijden en niet als een oudje over de weg gaan. Niemand anders dit gevoel? Doei, Pmud
  4. Hoi Bleekie. Ik heb mijn navigon vergeleken met die van mijn colega (vw up + de aanbieding van 2 jaar fresh voor 20€) en ik ben dus toch bij. Dat het enige onduidelijkheid geeft staat voor mij vast. Maar alles is nu in orde bij mij. Ik kan nu 2 jaar voort. bedankt. Doei, Pmud.
  5. Hoi allen. Ik vermoed, maar dat zal nog moeten blijken, dat de fietsendrager 60kg mag gaan hebben. Dat is mij in het verleden al is meegedeeld. Tegenwoordig hebben de mensen al elektrische fietsen die mee moeten (ook mijn vrouw heeft er een). En die weegt toch gauw, als de accu er niet af kan, 28kg. Hier zal toch rekenng mee gehouden moeten worden. Het is toch logisch dat verder van de auto af het gewicht dan wel veel meer gaat worden dan de 2 fietsen in werkelijkheid bij elkaar gaan wegen. In mijn geval nog maar 19kg+ 24 kg, maar toch. Bij mijn cuore kon ik dit gewicht toch al wel merken ondanks dat hij toch nog prettig reed. Maar de lampen moesten wel bijgesteld worden in dit geval als ik de vakantie spullen er ook nog is bij deed. Mogelijk geven de hulpveren extra rijcomfort en veiligheid? Doei, Pmud.
  6. Pmud

    Vering - Citigo Tour

    Hoi allen. Ik ben inmiddels in het bezit van bovenstaand model (5 deurs) en naar alle tevredenheid. Toch heb ik 1 ding gevonden waarvan ik zeg, dat zou beter moeten zijn. Met name de achtervering geeft best wel een tik in de onderug als je een snelheidsdrempel afrijd. Er op gaan geeft geen problemen. En dan heb ik het over de drempels in het buiten gebied. op de 60 km wegen.Met mijn vorige auto, de daihatsu cluore liep dit altijd soepel. En ja, ik ga hierbij wel uit van een redelijke snelheid. Het is niet zo dat ik er maar een beetje op los knal. Zijn er anderen met deze ervaring? En kan zoiets eventueel wat bijgesteld worden? Doei, Pmud.
  7. Inmiddels is de citigo tour in bezit en t.a.v. de fietsendrager is mij door de dealer verteld dat er een fietsendrager op gemonteerd kan gaan worden maar dat er wel hulpveren bijgezet moeten worden. Is iemand hier iets over bekend? Zijn er mensen die voor hetzelfde dilemma staan! Doei, Pmud.
  8. Oké. Ik had al het vermoeden dat er oudere kaarten bij waren. Ik heb nu trouwens gebruik gemaakt van de aanbieding (2 jaar updaten met de fresh maps voor 20€ i.p.v. 100€) Dus dat zit wel goed. Bedankt voor de reakties. Doei, Pmud.
  9. Hoi allen. Bij de skoda citigo heb ik een boortcomputer van navigon. Voor de eerste keer aanmelden op de website van navigon moet je hier uit kiezen. Waarom zoveel kaarten en wat zijn de verschillen? Doei, Pmudje.
  10. Hoi EdK. Mogelijk leid je avatar wel af.
  11. Hij heeft hem gevonden. Bedankt. Doei, Pmud. Sorry ook van mijn kant. Ik reageer weer op Chrimasa. Ik had al gereageerd maar zag hem niet staan en dus deed ik het nog maar een keertje. Maar ook ik had niet in de gaten. Als de schoonmoeders er eenmaal bijkomen raak ik al gauw van slag.Wat een chaos. Doei, Pmud.
  12. Het is gelukt Chrimasa. Hij heeft de sticker gevonden. Bedankt. Doei, Pmudje
  13. Oké, bedankt Chrimasa. Ik zal het aan hem door geven. En ik hoop ook dat hij de doos heeft en/of de aanbieding ook voor de up op gaat. Het is tenslotte geen Skoda Citigo Tour. Groetjes, Pmudje.
  14. Hoi Chrimasa. Mijn collega heeft toevallig op dezelfde dag dat wij de skoda citigo tour kochten zijn broertje, de vw up besteld. Met dus ook dezelfde navigatie. Ik heb hem verteld dat er met 80% korting voor 2 jaar lang geupdate kan worden met de fresh maps. Jij het dit in dit toppic al bevestigd maar heb je dat ook al gedaan? Hij kan dit echter niet vinden. Kun jij vertellen hoe dat bij jou in het werk is gegaan. Sticker op de doos, of een los toegevoegde aanbieding op papier erbij? Gek genoeg heb ik het op de website toen wel gezien maar kan het ook niet meer vinden. Als ik dan ga googlen dan zie ik wel oudere (2010) discussies hier over maar dat blijken dat uiteindelijk of misverstanden te zijn of verlopen stickers op de dozen. Wil je er iets meer over vertellen hoe jij te werk bent gegaan? Met dank van mijn collega en natuurlijk ook van mij. Groetjes, Pmud.
  15. Ik stop mijn schoonmoeder wel in de achterbak. Als ze lief is, wat niet vaak gebeurd, mag ze over de rand meekijken. Maar je verhaal klinkt goed. Ik vermoed met de citigo zuiniger te gaan rijden dan met mijn heerlijke daihatsu Clever (1 0p 20,5 na 45000km) En dan met al dat moois er op en er aan. Maar goed. Nog even geduld. Bedankt Chrimasa.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe