Ga naar inhoud

PrutserNL

Members
  • Aantal items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over PrutserNL

  • Verjaardag 09/27/1976

Profiel Informatie

  • M/V
    Man
  • Beroep
    System Engineer Microsoft Systems

Auto

  • Merk
    Skoda
  • Type
    Octavia Combi II
  • Uitvoering
    Ambition BuisinessLine
  • Motor
    1.2 TSI
  • Transmissie
    DSG-7
  • Kleur
    Candy White
  • Bouwjaar
    2012
  • Eigenaar sinds
    2012
  • Kilometerstand
    0

PrutserNL's prestaties

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputatie

  1. Ow, dat is voor mij nieuw.. Ames zit ongeveer 700 meter van mijn huis af, dus heeft zoiezo mijn voorkeur om daar mijn auto in onderhoud te doen. Vorige skoda was in onderhoud bij Gecu in Culemborg, mede omdat er toen nog geen skoda bord bij ames aan de gevel hing. Beviel me ook goed, maar een garage om de hoek is toch makkelijker.
  2. PrutserNL

    AMES - Leerdam

    Afgelopen week mijn skoda voor de eerste maal richting garage gebracht. Was niets ernstigs, Aftermarket Xenon erin gezet en op goed geluk even langsgereden of deze afgesteld kon worden. Mijn eerste ervaring met deze garage is enkel posifief, zonder afspraak langsgereden en binnen 5 minuten was er iemand met de afstelling bezig. Uiteindelijk na een kwartiertje de auto weer terugontvangen en weer op pad. De eerste onderhoudsbeurt laat nog wel even op zich wachten, maar gezien deze ervaring zal deze plaatsvinden bij Ames.
  3. Ook een aantal keren geprobeerd vragen te stellen aan PON. Op zich lukt het vragen stellen zonder al te veel problemen, maar het krijgen van een antwoord waar je iets mee kunt blijkt wat moeilijker te zijn. Uiteindelijk maar opgegeven en mijn informatie via de diverse forums opgezocht (waarvoor dank)...
  4. aangezien wij in andere provincies wonen denk ik niet dat we het over dezelfde hebben, in mijn geval gaat het om de Ames Groep....
  5. Getest op mijn Octavia 1.2 tsi combi van 2012 met chinese kabel en software 11.2 Werkt perfect....
  6. Inderdaad een lease auto, vanaf mijn huis is Tiel ook wel te doen hoor, is maar een kleine 30 kilometer. Maar op 500 meter van mijn huis zit ook een Skoda garage, is op zich wat handiger.
  7. Afgelopen week mijn skoda opgehaald in Tiel, Inmiddels de eerste 800km gereden en het bevalt geweldig. Over de service bij de waal kan ik ook alleen maar lovend zijn, nemen alle tjid voor eventuele uitleg ed. Niets op aan te merken, Ga waarschijnlijk voor onderhoud wel naar een skoda garage die dichter bij huis is maar de Waal is wel een aanrader.
  8. Ik heb eergisteren besteld.. had dus ook nog even moeten wachten... Maar ja, goed excuus om de dingen te bestellen waar ik nog over aan het twijfelen was..
  9. Dat was inderdaad een schok.... Wat een K(walitatief) U(itermate) T(eleurstellende) auto is die Focus zeg.. inmiddels bijna 90.000 km gemaakt in anderhalf jaar en maar wat blij dat ik hem binnenkort voor de laatste keer mag parkeren..
  10. oeps.... een typisch geval van "To Many Fingers On Keyboard" inderdaad TSI
  11. Hoi, Ben al enige tijd aan het lezen op dit forum, maar uiteindelijk geregistreerd.. Ben in het verleden berijder geweest van een Skoda Octavia 1.9 tdi, beviel geweldig. Door een onvrijwillige wisseling van werkgever "veroordeeld" tot een Ford Focus. Binnenkort mag ik mijn nieuwe leasefiets ophalen, mijn keuze is gevallen op een Skoda Octavia Combi 1.2 TSI met DSG-7. Hopelijk ga ik daar net zoveel fijne kilometers in beleven als in mijn vorige skoda. Gr, PrutserNL
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe