Ga naar inhoud

Linders

Members
  • Aantal items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Linders

  • Verjaardag 08/22/1977

Profiel Informatie

  • M/V
    Man
  • Woonplaats
    Tegelen

Auto

  • Merk
    skoda
  • Type
    fabia combi en fabia hatchback
  • Uitvoering
    ambition
  • Motor
    1.4 en 1.2 (3cil.)
  • Transmissie
    hand-5
  • Kleur
    grey en zilver
  • Bouwjaar
    2006-11 en 2004
  • Eigenaar sinds
    2006-11 en 2011
  • Kilometerstand
    85000 170000

Linders's prestaties

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputatie

  1. vandaag de kop gedemonteerd en het resultaat was een gescheurde inlaatklep
  2. ja dat klopt. maar misschien is er nog meer info te vinden. Het wordt voor mij de eerste keer. Wat extra info kan dan geen kwaad.
  3. Ik wil de kop demonteren van mijn 1,2 ltr. 3 cil fabia bj 2004 motorcode bmd ivm. compressieverlies. van links naar rechts heb ik het volgende gemeten. 12, 8 en 10 bar. Wie kan mij helpen aan een handleiding? Moet daarvoor de gehele distribitiedeksel eraf?
  4. Linders

    heb ik weer

    Schade expert heeft de schade getaxeerd op € 875,00. Nu wordt het inplannen en is er van de hele zaak niks meer te zien. @Snelle Ja mijn ouders hebben hem ingelicht toen hij weer thuis kwam.
  5. Linders

    heb ik weer

    Het nieuwe jaar is voor mij weer goed begonnen. Ben ik op zaterdag bij mijn ouders op bezoek, lekker de Fabia voor de deur geparkeerd, rijd er iemand achteruit uit de parkeervakken zo tegen mijn Fabia aan. Ik zie binnen in de woonkamer mijn auto bewegen, ik als een idioot naar buiten, maar helaas de dader rijdt zomaar weg alsof er niets aan de hand is. Mijn ouders herkennen de auto en zeggen "maar dat is onze buurman!!!" Resultaat is achterscherm bekrast en gedeukt en de bumper verbogen en bekrast. Later op de dag Staat die goeie buurman bij mij aan de deur met een schade rapportje om dit samen in te vullen. Hij heeft er helemaal niets van gemerkt. Morgen effe naar de schade hersteller voor een offerte.
  6. Linders

    voorstellen

    auto gekocht bij Van Iersel, kort daarop werd het Arena Mobiel om daarna gewoon onder de vlag van Volkswagen bij Auto Arena. Als je dan iets aan de auto mankeert weet niemand wat er voorheen is gebeurt en wordt er snel gezegd "ja maar dat hebben wij niet gedaan!!!"
  7. Linders

    voorstellen

    ja de eerste combi nieuw gekocht bij Skoda van Iersel in Venlo, helaas is het dealerschap daarna over gegaan naar Auto Arena in Venlo( vw/audi/skoda). 2e is gekocht bi een handelaar.
  8. Fijne feestdagen en een gezond 2013
  9. Linders

    voorstellen

    Dank voor het warme welkom, @EdK 2 Skoda's wil niet zeggen dat er veel voorkomt. de combi van 2006 heeft nog niks geks mee gemaakt (daardoor ook een 2e aangeschaft). Buiten het feit dat natuurlijk de achter deuren water lekken.
  10. Linders

    voorstellen

    hallo forum leden, na al een heel tijdje lid te zijn volgt dan nu eindelijk mijn voorstel rondje. Ik ben 35 jaar en kom uit Limburg. ik bezit zelf 2 Skoda Fabia's. 1 in 2006 nieuw gekochte Fabia combi 1.4 en een tweedehands fabia hatchback 1.2 uit 2004 welke ik in 2012 gekocht heb. Er zit veel informatie op dit forum, waar ik veel baat bij zal hebben. Linders
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe