Ga naar inhoud

hansvl

Members
  • Aantal items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door hansvl

  1. Je maakt wel degelijk een punt. Als wij verslagen inleveren met te veel fouten, kost ons studenten dat punten. Het klopt inderdaad dat er bij ons extra op wordt gelet. Maar helaas ben ik ook een mens en maak ik ook spelfouten ;-)
  2. Haha, ja de Fabia ziet er wel interessant uit. Lekker zuinig, lage bijtelling (via de zaak). Hij is echter wel een slag duurder dan de mini-autootjes van de andere merken.
  3. Gedaan! Ik hou er zelf inderdaad ook niet van als er gespamt wordt op fora. Heb me ook ingehouden in het trampoline topic .
  4. Inderdaad, je hebt gelijk. De kuil is 50cm diep en hij steekt er een stuk bovenuit. Ik heb niks gezegd! Nope, ik heb de regels inderdaad straal genegeerd, excuses. De enige reden dat ik hier poste was omdat ik me zorgen maakte om de diepte van de kuil. Ik zal me nog even voorstellen gedaan! Pinterest is overigens een soort online moodboard waar je foto's kunt delen. Het is een sociaal netwerk, zoals Facebook, maar dan voor foto's. Er staan dus eigenlijk puur links op naar dit forumbericht (net zoals dat je op Facebook iets van het web kunt delen). @wasmachineman: als je het niet op prijs stelt, haal ik ze er meteen weer af!
  5. Zojuist werd ik terechtgewezen, hier, dus ik stel me ook even voor. :sorry: Mijn naam is Hans, ik ben student Communicatie en Informatiewetenschappen aan de Universiteit van Tilburg. Ik ben ook eigenaar van de webwinkel Trampolineplezier. De studie is officieel een voltijdstudie, maar ik studeer en werk ongeveer 50/50. Ik vind het heerlijk dat dit op deze manier te combineren is! Wat heb ik met Skoda? Tijdens een studiereis een paar jaar terug heb ik de Skoda fabrieken bezocht. Erg gaaf! Sindsdien ook een beetje Skodafan. Op dit moment heb ik nog geen auto, maar van de zomer moet het er eindelijk van komen (OV-reisrecht loopt dan voor mij af).
  6. Hoi, ik kwam hier zojuist via Google en zag je foto's van de ingegraven trampoline. Op de foto's kan ik het niet goed zien, maar hoe diep is je kuil? Ik heb het idee dat hij erg ondiep is. Bij een trampoline van 3 meter wordt aangeraden door de fabrikant om een afstand van 75 centimeter te houden tussen het springdoek en de bodem in het midden van de kuil. Aan de randen mag het uiteraard iets minder zijn. Je hebt hem trouwens wel netjes ingegraven en afgewerkt, met de Etan inbouwkit zie ik. Nice! Ik heb 2 foto's gedeeld op Pinterest: http://pinterest.com...en-trampolines/ Edit: Ik zie nu dat je vertelt dat hij 50 cm in het midden is. Ik zou proberen de kuil nog iets verder uit te diepen, zeker als er stoeptegels liggen in het midden.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe