Ga naar inhoud

yeti34

Members
  • Aantal items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door yeti34

  1. Was vandaag bij de dealer. Turbo upgrade was vorige week al gedaan. Wagen reed aanmerkelijk anders. Daarnaast ondanks dat de garantietermijn net was verlopen is de distrubutieketting vervangen en een embleem die al eerder was vervangen, opnieuw gedaan. Waren ze niet tevreden over. Hulde aan S-Point in Amsterdam Zuid Oost en aan de receptiemedewerker Paul de Graaf. Hele goede service iedere keer. Fantastsich!
  2. Profiel is bijgewerkt. Dank voor de tip. Inderdaad zit er geen kabel bij externe ecu voor de accu. Zal dus niet nodig zijn. Dan klopt de beschrijving niet helemaal, maar niet heel erg.
  3. Bij het nalezen van de inbouwinstructie die ik meekreeg, lees ik dat je het "blokje met software" aan moet sluiten aan de accu. Ik heb dit niet gezien. Klopt het dat je niet hoeft aan te sluiten aan de accu? Ik zal het ook nog aan JD vragen.
  4. Vandaag bij JD geweest. Heel goed geholpen door de mannen van JD. Het aansluiten was op het oog eenvoudig en daarna proefrit gemaakt. Mijn eerste indruk op de terugweg naar huis: Auto hangt beter aan het gaspedaal. Begint bij 2000 tpm en zeker rond 2500 tpm in D-7 (snelheid is dan ongeveer 120 km) reageert de auto direct. Ik hoef nauwelijks het gaspedaal in te trappen. Je voelt dat het vermogen meteen beschikbaar is. Onder 2000 tpm merk je niet veel verschil, tenzij je het gaspedaal dieper intrapt. Dan schakelt de DSG meteen terug. Moet nog even wennen dat je niet te diep het pedaal intrapt. Bij een handbak is dit natuurlijk anders omdat je zelf bepaalt wanneer je schakelt. Komende dagen nog verder testen. Mij werd ook verteld dat benzine 98 beter is.
  5. Ik heb een afspraak met mijn dealer vanweg een servicecall. Er wordt iets aangepast om te voorkomen dat de turbo te heet wordt(!?) Bij jullie bekend?
  6. Goed om te horen. Volgende week vrijdag ga ik en zal de resultaten posten. Ga ook verbuik bijhouden (Adam Lochem zonder en retour met). Ben heel benieuwd.
  7. Al lezende krijg ik inderdaad het gevoel van een leuke club. Gezellig!
  8. Hoi, wat is je ervaring in Sportstand na de tuning?
  9. Dank je wel. Wat is het verschil tussen dit en het andere forum?
  10. Hoi, Ik heb mij aangemeld bij JD. Ben heel benieuwd. Wat mij erg "stoort" is de vertraging zoals RS had. Ik heb een aantal data aan JD doorgegeven en wacht nu op een reactie. Ik woon overigens ook in Amsterdam en een blauwe heb ik nooit gezien. Ken de kleur alleen uit de folder.
  11. Mijn eerste Skoda en dan een Yeti met DSG. Super maar nog wel ff tunen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe