Jump to content

MarcoO2

SFE Global Moderator
 • Posts

  6,143
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  310

Posts posted by MarcoO2

 1. 9 uren geleden, Cordoba zei:

  Buiten dat, een kampioenschap dat achter de safetycar wordt beslist, dat wil niemand. Er is jarenlang gemopperd dat men een race niet achter de SC wilde finishen. Doet een raceleider er alles aan om dat te voorkomen, is het weer niet goed (bij Toto Wolff).

  Exact dit, en daarnaast hadden partijen zélf afgesproken het kampioenschap op de baan te willen eindigen. Tsja. 

   

  Niet janken Lewis/ Toto.

 2. Nee, nog niet. Die wil ik eigenlijk even een keer van iemand lenen voordat ik ‘m aanschaf. Je verliest toch een hoop en ik weet niet of ik onder gemiddelde omstandigheden aan het resterende licht/ diafragma genoeg heb. 

 3. “Verder bleek via Slater dat…’ 

  Als je diens artikel leest, zie je vooral dat die allerhande vermoedens uitsprak, met een hoog “ik moet toch ook wat zeggen”-gehalte. Dat “bleek’ kan je dus met een flinke korrel zout nemen. 

  Ik vind dit politieke gekonkel redelijk bedroevend en weinig sportief. Masi de kop van jut maken vind ik niet terecht. Kijk een keer in de spiegel, mr Wolf…

  • Like 1
 4. Gisteren had ik een kwartiertje over en ben ik op de Utrechtse Heuvelrug even mijn auto uit gestapt om in het heerlijke zonnetje even een paar eerste shots te doen met de nieuwe 100-400. Ik werd er wel blij van 😉 het is echt een sprong vooruit ten opzichte van de oude 100-400 die ik tot nu toe gebruikte. 

  Een buizerd op de lantaarnpaal:

  IMG_3067A-BorderMaker.thumb.jpg.aa6bbb671cb818028c61b17f91a9bdce.jpg

  Een biddende torenvalk (ver weg):IMG_3126A-BorderMaker.thumb.jpg.132dff2dce41d098de7b38eefec7aa16.jpg

  Een rustend hert:
  IMG_3168A-BorderMaker.thumb.jpg.364005386669cab92386adf130edabfa.jpg

  Een grazend hert: 
  IMG_3176A-BorderMaker.thumb.jpg.ae5a7ce3126f857d55d2691f2c298c1b.jpg

  Altijd genieten als je op een klein rondje veel dieren tegenkomt! Smaakt naar meer 😉

 5. 4 uren geleden, VAG-man zei:

  Volgens mij ben je met leasen altijd (fors) duurder uit dan kopen.

  Dat hoeft helemaal niet. Het hangt maar net van je wensen en gebruik af.   

  4 uren geleden, VAG-man zei:

  Als je dan toch wil leasen zou ik het rechtstreeks bij de fabriek doen. Ik kan zo niet zeggen bij welke merken dit kan, maar heb begrepen dat sommige dat doen.

  Een leasemaatschappij, ANWB of dealer verdienen er ook aan.

  Wie of wat de beste partij is, is niet te zeggen. Dat iemand eraan verdient, zegt niet dat die partij dan duurder is. Als diens inkoopvoordeel groot genoeg is, heft dat de meerprijs weer op. Uiteindelijk moet je gewoon bedenken wat voor auto je wilt, en op basis daarvan diverse offertes opvragen. Dan even goed vergelijken en je hebt de beste deal te pakken.

 6. 23 uren geleden, NakHarry zei:

  ... en no way dat er ooit van die Sonos meuk mijn huis in komt.

  Dat klinkt meer als een oordeel over het concept dan over de kwaliteit. 

  Ik hoorde pas de Sonos Arc en vond dat zeker niet verkeerd zo op het eerste gehoor. Waarbij een soundbar natuurlijk niet te vergelijken is met een volwaardige set luidsprekers 😉

  • Like 1
 7. Op 23-10-2021 om 13:48, EdK zei:

  Wel dit konden wij 30jaar terug als stedelingen al niet geloven.....

  Ach, zo heb ik vorig jaar nog een Ford Mustang opgehaald bij de dealer die ik een weekend meenam. Stond gewoon buiten klaar met de sleutels op het achterwiel 😄

 8. 18 minuten geleden, Captain Hook zei:

  Uiteraard!

  "Vooral nu de benzine prijzen al voorbij de 2 euro zijn is het onnodig om zo een dure auto voor de deur te hebben gezien ik plannen heb waar het geld ook hard voor nodig is. "

  zegt de berijder van die V6... 😉

  Ja, ik ken natuurlijk het verhaal. Maar door er wél naar te verwijzen en ondertussen voor de beeldvorming cruciale informatie weg te laten, ben je de boel natuurlijk aardig aan 't framen. 

 9. 9 uren geleden, VAG-man zei:

  Nou de leeuw is duidelijk te zien hoor.

  Dat valt -zeker als je 'm in het echt tegenkomt- vies tegen. Misser van de designafdeling.

  • Thanks 1
 10. Ik blijf dit toch een mooie auto vinden, zeker in de matte uitvoering zoals die hier staat. Kopen zou ik ;m nooit, voor 75K is er veel ander leuks (en zonder het foute imago van deze GLA45AMG) te vinden. 
   
  IMG_9084A-BorderMaker.thumb.jpg.fa6cbfb809275e17a3a89134c146ce69.jpg
  • Like 1
 11. 6 uren geleden, Captain Hook zei:

  En waar laat men de boel tunen? Juist ja...

  En welke garages lossen de TSI (olieverbruik e.d.) problemen op? Juist ja...

  En waar is de meeste kennis te vinden over zaken als aanpassingen met de wielophanging? Juist ja...

  Ik heb zo'n idee, dat in de toekomst, met de komst van de vele EV's de echte expertise m.b.t. al die software ook niet in de merkgarage te vinden zal zijn. 😑

   

   

  Het jammere is dat je voor iedere specifieke issue dus wel naar een andere specialist moet... tenzij je bij VagTechniek om de hoek woont 😉 

  • Like 1
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe