Ga naar inhoud
Reservewiel Fabia Greenline
 

Reservewiel Fabia Greenline


PC-fre@k
 Delen


Ik heb inmiddels 1 van de wintervelgen (originele velg + 185/65 winterband) als reservewiel achterin de auto gelegd.

Het wiel zit in een Skoda bandenhoes met aan de voorzijde een dun vel 'schuim' wat tegen eventuele krassen beschermen. De naafdop heb ik er af moeten halen zodat hij met de voorzijde naar beneden vast gezet kan worden met de schroef die er bij zit. De 'schroef' beschikt over een plastic handvat, lijkt een beetje op een brandkraan. Deze draai je eenvoudig vast.

Daarin past dus de reservewielkit, let er daarbij wel op dat de pijlen die erop staan naar de voorkant van de auto wijzen. Anders past je vloer er niet meer op (kwam ik na 5x puzzelen ook achter...). De kut maak je vast met de band die er bij zit, die doe je aan de onderzijde om de velg en bovenlangs klik je hem vast.

Uit het album:

Mijn Greenline

  • 203 afbeeldingen
  • 0 reacties
  • 26 reacties

 Delen


Aanbevolen reacties

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe