Jump to content
  • entries
    14
  • comments
    18
  • views
    3,690

Nog 6 nachtjes slapen


PC-fre@k

757 views

 Share

Ik heb het bijna uit de dealer moeten slepen, maar ik weet het nu zeker. De auto wordt a.s. vrijdagmorgen 18-02-2011 om 10:00 opgeleverd.

Zoals jullie weten twijfelde ik nog tussen de Sony XNV-L66BT en de L77BT, hierover heb ik afgelopen week met Sony gebeld. Was het zat dat ze wel iets verkopen maar volhouden er niks van te weten. Wat een kolder is dat... Dus stug volhouden, ik ga een Sony kopen dan gaat Sony mij ook van informatie voorzien en zometeen ook van support voorzien. De jongen aan de lijn was even overrompeld maar gaf uiteindelijk aan het hier wel mee eens te zijn en zou mijn vragen (mbt inbouw in skoda) bij de afdeling verkoop neerleggen. Ik moest mijn telefoonnummer achterlaten en zou binnen enkele dagen teruggebeld worden, je raad het al. Dat is dus nooit gebeurd... (Heb gelukkig nog wel ergens een call nummer)

Dus dan maar navragen bij mijn dealer, De Waal in Tiel. Ik belde afgelopen dinsdag op. Mijn vaste verkoper Leon was helaas niet aanwezig. Is een stagiar maar dat is niet aan hem te merken, erg professioneel en is niet voor één gat te vangen. Zoekt van alles voor me uit en antwoord hier altijd erg stipt en uitgebreid op, de volle 10 punten zou ik zeggen. Kreeg uiteindelijk Vincent (volgens mij tevens zijn begeleider/meerdere binnen verkoop) die direct een praatje met me aan ging. Ik zou de vragen even doormailen zodat hun afdeling inkoop (in dit geval Tonnie) er naar zou gaan kijken. Natuurlijk ondertussen erg benieuwd naar mijn GL, dus probeer net te doen alsof ik me ineens bedenk waar mijn auto eigenlijk is. "Nou", zegt Vincent, "Ik heb je sleutel ergens voorbij zien komen, dus dan moet de auto hier ook ergens staan". En hoe geniaal, hij loopt dus direct maar even naar buiten om te zien of hij er daadwerkelijk staat. "Oh, deze is het dus niet, maar daar staat nog een Satin Grey". "Klik-Klak, Ja, dit is hem hoor. Hij staat hier op ons terrein". Inplannen zou dan voor de week erop gebeuren.

Ondertussen was het vrijdag, Leon zou weer aan het werk zijn. Ik denk, ik geef hem ook even een belletje want ik wil die auto natuurlijk wel z.s.m. hebben en nu heb ik nog de tijd om één en ander te regelen. Vervoer naar de dealer en een vrije ochtend/dag bijvoorbeeld. Helaas, volgt vandaag een cursus. En nee, ook Vincent is er helaas niet. Hmm, jammer. Maar u kunt eventueel ook morgen bellen, dan zijn ze er allebei. Zo gezegd zo gedaan. Vanmiddag rond een uur of 14:00 gebeld met Leon. Legde hem even kort uit dat ik tijdens zijn afwezigheid wat vragen doorgestuurd had, inmiddels antwoord had op de meeste vragen maar me alleen nog even af vroeg of ik de radio ook zelf mag aanschaffen en zij de rest doen (scheelt 225 euro..). En dat ik natuurlijk wil weten hoe het zit met de auto. Hij staat nu al zo'n beetje een week bij jullie... "Ja, dat klopt. Ik las vanmorgen een mailtje dat ik ze mag gaan inplannen, momentje dan regelen we het meteen". Binnen een paar tellen kon hij me vertellen dat er eventueel vrijdagmorgen plek is om af de aflevering in te plannen, 10:00. En hoewel ik nog niet eens weet of ik echt kan (moet eigenlijk werken vanaf 8:30) kon er alleen maar JA uit mijn mond komen ;) Gok dan ook dat het geen enkel probleem gaat worden om de vrijdagmorgen of nog beter, de hele dag vrij te krijgen. Mooi een lang weekend om met mn nieuwe speeltje :D

Kenteken heb ik ook meteen gevraagd, maar kon hij me helaas niet geven... Omdat deze nog niet bekend is. En daar ben ik best blij mee, dat zou moeten betekenen dat ik dus een vers kenteken krijg. Eentje die nog niet in de reeks zit die de RDW al uitgegeven heeft, op dit moment zou de laatste 76-PLH-4 moeten zijn. Zou dus zomaar iets van 11-PLH-7 of 11-PHB-1 kunnen worden.

Verzekering? Ga denk ik maar voor AllSecur. Moet hier wel iets van 150 euro per maand neertellen maar heb daar iets meer vertrouwen in dan de goedkopere CentraalBeheer (21% korting via werkgever, komt dan neer op iets van 110 euro). Bij CB staan een hoop zaken niet in de voorwaarden vermeld, zowel dingen in mijn voordeel als nadeel. En bij een flinke schade heb ik geen zin om ook nog met CB te gaan bakkeleien over hoe of wat... AllSecur is duidelijk, kan direct antwoorden op al mijn vragen, vergoed gratis sterretjes in je ruit (bij CB gaat altijd je B/M er aan!) vergoed vandalisme - wat helaas nogal weleens voorgekomen is in Cborg - en je hebt geen eigen risico. Na 3 jaar stap ik dan over naar een andere maatschappij die goedkoper is maar geen 3 jaar nieuwwaarde kan aanbieden. Ditzo of InShared bijv. Of ik koop een nieuwe Skoda natuurlijk, tijd zal het uitwijzen.

Maak de weg a.s. vrijdagochtend dus maar alvast vrij, dan kan ik mooi een dagje rondtoeren in mn nieuwe Greenline (H)

Nog 6 nachtjes slapen! :zzsoft:

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe