Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'airco inblaas ventilatie'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Welkom!
    • Nieuws & Mededelingen
    • Wie ben ik
  • Werkplaats
    • Autonieuws
    • Algemeen
    • Interieur
    • Exterieur
    • Techniek
    • EV / PHEV / MHEV
    • Elektronica
    • Radio & Navigatie
    • Onderhoud
    • VCDS, VAG Can Pro, VAS
    • Downloads
  • Showroom
    • Mijn Wagen
    • Mijn Dealer
    • Koop & Verkoop
    • Fotoalbum
  • Kantine
    • Nieuws
    • De Kantine
    • Gespot
    • Meet & Greet afspraken
    • Chat

Categories

  • Enyaq iV
  • Citigo iV
  • Fabia III
  • Scala
  • Octavia iV
  • Octavia 4
  • Kamiq
  • Karoq
  • Kodiaq
  • Superb iV
  • Superb III
  • VCDS
  • Oudere modellen
    • Octavia III
    • Citigo
    • Fabia
    • Fabia II
    • Rapid
    • Yeti
    • Roomster

Blogs

  • PC-fre@k's Blog
  • Tdjee's Blog
  • Wasmachineman's Blog
  • Wasmachineman's Blog
  • yeti's Blog
  • Inno's Blog
  • LeoLa's Blog
  • Liberator's Blog
  • jm_sanders' Blog
  • robmcroy's Blog
  • Enjoy-life's Blog
  • coldstein's Blog
  • bjorn1201's Blog
  • hermanbennie's Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Skype


Instagram


Twitter


Youtube


Website URL


Woonplaats


Beroep


Interesses


Merk


Type


Uitvoering


Motor


Tuning


Transmissie


Kleur


Bouwjaar


Eigenaar sinds


Kilometerstand


Opties


Accessoires


3rd Party Opties/Accessoires


Instellingen


Radio- / Navigatiesysteem


Zomervelg / -band


Wintervelg / -band


Spritmonitor gebruikersnaam


Spritmonitor ID


Spritmonitor ID (Optie 2)

Found 1 result

  1. Hallo, Sinds enkele weken ervaar ik in het ventilatie of inblaassysteem een irritante fluittoon, bij stand 2 en 3. Vreemde is dat bij accelereren of remmen de fluittoon even weg is, alsof de stand van een ventilator door de snelheidsverandering zó is dat hij niet 'aan' loopt. Het lijkt ergens bij het middenconsole vandaan te komen. Iemand hier ervaring mee en een oplossing voor?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe