Ga naar inhoud

B0scr0ss3R

Members
  • Aantal items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door B0scr0ss3R

  1. Op 14-7-2021 om 11:55, Stefan zei:

    Op de configurator is de optie "DC acculading 125kW" niet meer beschikbaar, en de oplaadmogeljkheden op de standaard website vermeldt nu "een vermogen van 125 kW". Is deze optie nu toch standaard geworden?

    Ik zie op de configurator in BE bij de standaarduitrusting: DC acculading 125kW

  2. 13 uren geleden, canonex zei:

    Ik heb (voor onze belgische regering en electriciteitsmaatschappijen weer iets nieuws bedacht hadden) alles aangepast naar 3-fase.

    Ja, da's weer een goeie, hé. Iedereen moet elektrisch gaan rijden maar we mogen geen te grote vermogens trekken want daar is men ook niet blij mee.

  3. Op 4-6-2021 om 16:48, canonex zei:

    Direct een 1ste test van de BlueCorner laadpaal en de verkregen badge.

    Hoe ervaar jij het hele proces van plaatsing van de laadpaal? Mijn Enyaq komt eind december (hopelijk) en ik moet dus heel die procedure nog doorlopen.

  4. 21 uren geleden, Cloclo100 zei:

    Bijhorend bij vorige, zie ik ook nergens Travel assist an sich staan, ook nie bij de te kiezen opties in de configurator? Maar ik neem aan dat dit de combinatie is van al de andere systemen samen? Lane assist + staat ook niet specifiek aangegeven. Moest Travel Assist hier nu niet opzitten, dan cancel ik mijn bestelling alsnog.. want dat was zalig rijden bij die ID4! 

    Travel Assist lijkt mij ook het totaalpakket aan assistentiesystemen te zijn zoals in het Pack Assisted Drive Plus. Van die Lane Assist + valt inderdaad nergens iets terug te vinden.

    Het 230V stopcontact zit in het Pack Family Basic.

  5. Op 4-5-2021 om 16:02, PC-fre@k zei:

    @B0scr0ss3R @Sand0rf Leuk dat jullie hier ook aangemeld hebben speciaal om te melden dat jullie ook een Enyaq besteld hebben.

    Mooie bestellingen in ieder geval, beiden ook een iV 80 🙂 blijft bijzonder dat de levertijden zover uit elkaar liggen.

    Ik heb jullie trouwens ook opgenomen in de bestellijst 🙂

    Tja, de lease op mijn Superb loopt af op 7 december, dus veel eerder hoeft ze toch niet te komen 😉

    20 uren geleden, PC-fre@k zei:

    Over laadpas gesproken. Weet iemand hoe die afrekening loopt met een eigen laadpaal?

    Bij ons is het zo dat bij de leasing via Leaseplan de plaatsing van een wallbox van Blue Corner (€2500) inbegrepen is. Ik geef mijn rekeningnummer door aan Blue Corner en al het stroomverbruik wordt automatisch terugbetaald.

    • Like 1
  6. Op 4-5-2021 om 14:49, bslefevre zei:

    Welkom! En een goeie lijst aan auto's! 

    Omdat je nu een Skoda BEV besteld kan ik aannemn dat de Superb Combi is bevallen?

    De Superb is mij zeker goed bevallen. Comfortabel, ruim, goeie afwerking, betrouwbaar...
    Minpuntjes zijn er uiteraard ook, maar die wegen niet op tegen de algemene positieve indruk.
    Zo gaat de bestuurdersstoel steeds een klein beetje terug naar omhoog wanneer ik de auto open, ook al is de positie in de laagste stand opgeslagen. Verder heb ik al ze koud is wat gekraak uit de ophanging. Als je dat dan meld in de garage en ze weten verdomd goed waaraan dat ligt, dan moet de auto toch de dag voordien al binnen want ze willen dan eerst een koude proefrit kunnen doen. En na enkele maanden is het gekraak terug, dus laat ik het nu maar zo.

    • Like 1
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe