bennie

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

bennie last won the day on October 18 2019

bennie had the most liked content!

Community Reputation

8 Neutral

About bennie

 • Rank
  GO

Auto

 • Merk
  scoda
 • Type
  octavia Combi II
 • Uitvoering
  Businessline
 • Motor
  1399
 • Transmissie
  6 hand
 • Kleur
  zwart

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Zekers en met nog een mooiere oplossing dan dat ik voor ogen had . de inzet was als ik de deuren op slot doe dat de spiegels naar binnen klappen . hij zei gelijk dat is niet handig ivm caravan spiegels ect . hij heeft nu ingesteld dat als ik de ab indruk gaan de deuren op slot . houd ik hem even in gaan de spiegels naar binnen houd ik hem langer in gaan de ramen dicht . ik zeg helemaal goed .
 2. JB Autoservice in Dieverbrug ben ik vandaag geweest . Om te beginnen een superbedrijf hele fijne indruk gekregen (al tijdens telefoon gesprek). Maar zij hebben het probleem voor mij op gelost. Ze zijn met vcds software er ingeweest en hebben ontdekt dat de code om de afstandbediening aan te sturen er uit was. En ze hebben ontdenkt dat er 7 sleutels in geprogrammeerd stonden. uitspraak van de monteur "ze hebben er flink in lopen kloten" maar goed ze hebben het opgelost terwijl dat de dealer mij vertelde dat ik waarschijnlijk een nieuwe computer er in moest hebben. Allen bedankt voor het meedenken
 3. Dat weet ik niet . Op basis van bovenstaande heb ik via setup ingesteld ga maar naar fabrieksinstellingen echter op een zeker moment komt er in de display het is niet gelukt om alles in fabrieksinstellingen neer te zetten. Ik heb jammer genoeg zelf geen vagcom software (misschien ook wel verstandig i.v.m mij kennis ervan) . maar ik heb het zelf dus helemaal niet kunnen proberen ik ik zou ook niet weten wie buiten de dealer om dit software heeft (met verstand van zaken) hier in de buurt (groningen).
 4. het is een orgineel Colubus Radio fabriek af. Ik heb vaandaag de zekeringen bekenen (waar een sleutel bijstond ) 2 stuks . die heb ik vervangen echter zonder resultaat
 5. Ik ben vandaag terug geweest bij mijn kennis zijn verhaal is ik kan dit niet gesaboteerd hebben omdat je dan door diverse protocollen heen moet. ik ben vandaag bij de dealer geweest deze hebben geconstateerd dat de software flink in de war was een fabrieks herstel stond de auto niet toe (waarom was voor hun ok niet duidelijk) . ik moest een vervolgafsrpaak maken zodat ze konden zien of er wellicht een zekering defect was . ik wil morgen zelf even kijken of ik wellicht kan ontdekken of dit het geval is . Waarschijnlijk zekering 11 naast het dashboard. wat echter vreemd blijft alles werkt ook de centrale portier vergredeling in de auto zelf. (knopje in de midden console). alleen de afstand bediening werkt niet .mocht het software dusdaning in de war zijn zou er meer niet werken lijk me.
 6. goedendag, even een voorstel rondje IK heb sinds een jaar of 4 een skoda octavia. IK had hiervoor een peugeot gehad die heeft veel problemen gehad (buiten het standaard om bandjes uitlaat ect )waardoor ik er klaar mee was . We hebben toen besloten om een octavia te nemen . Als ik denk aan de reclame is het bij ons (vrouw en 2 kinderen ) echt zo dat we elke zaterdag er mee naar de voetbalclub rijden.
 7. Goedemorgen allen, IK een nagenoeg vervelend probleem. . IK was een paar jaar geleden bij de dealer geweest om te vragen of het volgende mogelijk was om de spiegels automatich naar binnen te laten klappen als ik de deur en dicht doe. (als ik de portieren dicht knop vast houd om mijn afstand bediening vats houd werkt dit wel). De dealer zei dat dit niet mogelijk was bij dit type . via een forum had ik vernomen dat dit zekerwel mogelijk was echter hier moest met vagcom software voor hebben. ik ben deze week bij een kennis geweest die dit software had om te vragen of hij dit kon regelen .hij heeft de auto aangesloten op de odbd en getracht om dit op te zoeken maar kon het niet vinden . hij heeft toen alles afgesloten en ik ben weer naar huis toe gereden. bij tuhuiskomt wilde ik de deuren weer op slot doen en toen kwam ik er achter dat de afstandbediening niet meer werkte .ik dacht geen nood batterij leeg. dus ik de resereve sleutel gepakt maar die deed het ook niet. nu is mijn vermoeden dat ontdanks dat hij bij het bekijken op de fuctie heeft gelklikt om de afstandbediening uit te schakelen. Concreet de vraag: kan dit kloppen? en is het mogelijk om de spiegels naar binnen te laten klappen als ik de deuren sluit met de ab ?